jenti,faruri,stopuri,geamuri,si vopsit in interior(trebuia sa vopsesti in albastru exterior..)cam atat are! daca pui si niste piele negra pe mijloc cu albastru(aceasi ca afara) si ar fi misto masinutza!
e super dragutza masina. la ext e cam simpla, incearca sa pui makr nishte prelungiri finutze si nishte praguri, un aerograf nu ar strica.
felicitari, e marf, mie imi place si asa
Masina nu mai are 90 de cai la motor am aspiratie directa cu un filtru in carbon BMC si evacuare cu terminal DTM cu suflu.......am avut cipu pana akum 3 zile.... pe ruli kalibrati 101 cai.............mi-a promis un mecanic ca ma ajuta sa usurez volanu sa maresk presiunea la pompa de benzina si sape in pistoane cu putini bani akuma sa vad si eu ............as avea vreo 125-130 de kai dupa
Nu stiu daca ai vazut ce poate sa faca un C20XE din masina asta !?!:>
La 130 de cp la un motor de 1.4 este cam mult,nu cred ca scoti atata,sincer!
Pai nu stiu asa mi-a zis mecanicu ............akuma zic si eu ..........pistoanele alea le sapa in cap si lasa putin mai jos din cate am inteles eu ...........oricum ia zimi ce poate un c20xe
poate f multe un c20xe....ai sa zici ca nu e adevarat...mai ales pe tigra care este destul de ushoara si se poate si usura.....mai bine strangi bani ptr un sfi cu cv f20 si sa vezi atunci senzatii ptr 150 cp si daca mai umblii putin la el....