pragurile sunt de astra G 5 usi adusa din Anglia si care era echipata cu intreg chitul de la Prodrive cel din foto
Elementele sunt fabricate din ABS in Austria,Prodrive este cunoscut mai mult pentru prepararea modelelor Subaru
caut de ceva timp faruri ca cele pe care le-am reprodus,despre care se spunea ca sunt Irmscher sau Morette,dar de la colegii de pe astra f forum din Germania am aflat ca acele faruri sunt de fapt marca GABEL si au ca tehnologie de iluminare sistmul ZKW produs in austria si mai exact ZKW sysyem 100 cu lupa doar pe scurta,acest producator este foarte cunoscut pentru producerea sistemului de iluminare pentru BMW.
Acum caut si eu cele doua blocuri optice la care sa le confectionez carcasa din fibra,daca nu voi executa intregul far ca data trecuta si poate gasesc o modalitate de a pastra si reglajul electric.
M-am uitat pe topicul tau pana am dat de pagina cu accidentul. Atatea ore de munca pierduta intr-o secunda . E bine ca ai scapat teafar.
Bafta multa !
mergem inainte!
am obtinut si grilele de proiectoare,mai trebuie grila centrala si bara fata va fi completa
caut spalatoare far astra f sau vectra b (sunt mai intalnite),conform legii farurile cu xenon trebuie sa aiba obligatoriu lupa si spalatoare de far,si as dori sa montez si eu xenonul pe farurile ce urmeaza sa le refac