Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > NISSAN - INFINITI > Masina mea Nissan - Infiniti

Reply

Thread Tools
Old 10-12-09, 21:20   #61
69-HAI

Stage 5

Default Re: S14a

Quote:
Originally Posted by zN3u View Post
raule pune si aici pozele nu doar acolo m-am uitat si acolo dar sa stie si omu de rand de aici de ele ce "scule" ti-ai luat tu pentru masina ce ai facut ai inceput sa le montezi , ti-a venit intercooleru,radiatoru de oloi ?
"omu de rand"...... dar ce la mine pe site intra doar aristocratii...?

Last edited by 69-HAI; 10-12-09 at 21:22.
69-HAI is offline   Reply With Quote
Old 11-12-09, 00:48   #62
U_TUNING

Stage 5

U_TUNING's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[A.C.S. Speedline Motorsport]
[Nissan]

Pai dupa ce fel iti prezinti masina...........incepe lumea sa creada ca numai super starurile intra la tine pe site!!!

Oare de ce nu poti pune cateva poze si o mica prezentare pe acest forum.....asa cum facem si noi ....muritorii de rand!!!
Old 11-12-09, 11:54   #63
FLAME

Stage 5

FLAME's Avatar

Member of:
[Hyundai]

ce culoarea va fi masina la final?
FLAME is offline   Reply With Quote
Old 11-12-09, 11:57   #64
zN3u

Stage 5

zN3u's Avatar

Quote:
Originally Posted by 69-HAI View Post
"omu de rand"...... dar ce la mine pe site intra doar aristocratii...?
Nici de cum nu o luat in nume de rau doar spuneam ca aici esti in parteneriat cu 4t de foarte mult timp iar acu aici nu mai vrei sa ne spui,arati nimic ne trimiti doar la tine pe site asta era ideea nu am spus din rautate stai linistit poate nu chiar toata lumea stie forumul`u tau inca nu e asa popular (situl nu omu )

NU TE SUPARA PE MINE! si spor la treaba ar fi frumos ca din cand in cand macar sa ne mai ti si aici la curent si daca dai copy/paste la postul de pe situl tau.

Multumim de intalegere!
zN3u is offline   Reply With Quote
Old 11-12-09, 13:18   #65
tarnafes

Stage 5

tarnafes's Avatar

Member of:
[Nissan]

Frate eu intru pe forum la HAI...dar eu sunt aristocrat totusi
tarnafes is offline   Reply With Quote
Old 11-12-09, 21:31   #66
69-HAI

Stage 5

Quote:
Originally Posted by U_TUNING View Post
Pai dupa ce fel iti prezinti masina...........incepe lumea sa creada ca numai super starurile intra la tine pe site!!!Oare de ce nu poti pune cateva poze si* o mica prezentare pe acest forum.....asa cum facem si noi ....muritorii de rand!!!
salut in primul rand nu am spus-o cu rautate si departe gandul de a fi ironic.nu stiu ce te face pe tine sa crezi ca din modul meu de prezentare al masinii mele,la mine pe site intra doar super starurile si tu esti muritor de rand....abia am timp sa-mi prezint masina la mine pe site,dar sa mai intretin un topic in alta parte,mai am si alte lucruri de facut ca banii un pica din cerdaca te intereseaza cu adevarat proiectul meu intrai pe site sa-l vezinu stateai sa ma "certi" ca de ce nu pun si aici poze si alte informatiifara suparare man nu mi-o lua in nume de rau dar.......dan si altii ca el de ce pot intra pe site sa vada ce se intampla si tu nu.....

Prima Scoala de Drift din Romania - Totul pe www.69hai.ro

Hai Drift Team Parts- Piese auto - Cele mai bune preturi www.comenzi-piese-auto.ro
Old 11-12-09, 21:39   #67
69-HAI

Stage 5

Quote:
Nici de cum nu o luat in nume de rau doar spuneam ca aici esti in parteneriat cu 4t de foarte mult timp iar acu aici nu mai vrei sa ne spui,arati nimic ne trimiti doar la tine pe site asta era ideea nu am spus din rautate stai linistit poate nu chiar toata lumea stie forumul`u tau inca nu e asa popular (situl nu omu )

NU TE SUPARA PE MINE! si spor la treaba ar fi frumos ca din cand in cand macar sa ne mai ti si aici la curent si daca dai copy/paste la postul de pe situl tau.

Multumim de intalegere!
sal
nu am nici un motiv sa ma supar pe tine si daca aveam iti dadeam pm nu imi spalam rufele in public.
eu imi prezint masina unde vreau,cine e interesat se uita oriunde ar fi,
asa cum o fac multi oamnei care intra pe site sa vada evolutia proiectului
Old 12-12-09, 18:05   #68
zN3u

Stage 5

zN3u's Avatar

Sal,
pai ala e baiu ca nici acolo nu ai mai scris nimic de 2 saptamani , si eu intru pe situl tau sa ma uit vb cu baieti de aici parerea mea sa iti puna un mic banner la publicitate ceva eu nu am stiut nimic de situl tau pana nu am dat o data intamplator de el

spor la treaba sa asteptam sa ne mai ti la curent na macar acolo daca aici nu vrei :P ma gandeam ca te-a deranjaj cumva ce am spus aici nu de alta sa auzim numai de bine.
Old 14-12-09, 11:07   #69
69-HAI

Stage 5

Quote:
Sal,
pai ala e baiu ca nici acolo nu ai mai scris nimic de 2 saptamani , si eu intru pe situl tau sa ma uit vb cu baieti de aici parerea mea sa iti puna un mic banner la publicitate ceva eu nu am stiut nimic de situl tau pana nu am dat o data intamplator de el

spor la treaba sa asteptam sa ne mai ti la curent na macar acolo daca aici nu vrei :P ma gandeam ca te-a deranjaj cumva ce am spus aici nu de alta sa auzim numai de bine.
sal
asa este nu am mai scris nimic in ultimul timp la mine pe site,
in ceea ce priveste evolutia proiectului si asta pt ca nu am avut ce,pt ca
baietii au fost f.ocupati cu masina lui teo din care au reusit sa scoata 901 cp.
nu vreau sa scriu sau sa prezint ceva doar de dragul de a face asta,poate plictisesc(zic eu),vreau sa postez etape si lucruri interesante din evolutia proiectului
stai linistit nu m-a deranjat nimic din ceea ce a-ti spus si plus de asta
ma pot considera un tip tolerant si intelegator
Old 14-12-09, 11:29   #70
B39738

Stage 5

B39738's Avatar

Member of:
[Streetline-CCC]
[PARTICIPANT CURSE]

Sorine, te astept daca se incurca treaba, asa cum ti-am zis...fa-o pachet si adu-o aici.
B39738 is offline   Reply With Quote
Old 14-12-09, 18:35   #71
69-HAI

Stage 5

sal dragos iti multumesc f.mult pt sprijin
in cazul in care intervine ceva.....apelez
ink o data iti multumesc
Old 14-12-09, 18:40   #72
69-HAI

Stage 5

Quote:
Originally Posted by FLAME View Post
ce culoarea va fi masina la final?
sal
nu stiu exact ce culoare va fi
dar sigur voi lucra si la partea estetica
Old 14-12-09, 19:31   #73
zN3u

Stage 5

zN3u's Avatar

Sa nu spui ca am fost doar rau si te-am criticat

Multa bafta iti doresc cu noua orezara si sa o termini cat mai repede si bine cu putinta sa vina mosu cu multe bunatati atata pentru japoneza cat si pentru familia ta.
Abea astept sa te vad cu japoneza pe circuite! si de stiu ca imi rup iar spatele cu caucioace ca la koe numai sa faceti voi performante.
Old 14-12-09, 20:59   #74
69-HAI

Stage 5

ms frumos
iti doresc multa sanatate si tie si sarbatori fericite
Old 22-12-09, 23:59   #75
B39738

Stage 5

B39738's Avatar