Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > SEAT > Masina mea Seat

Reply

Thread Tools
Old 06-03-07, 11:35   #16
bogdan_wrc
Audi Driver

Stage 5

bogdan_wrc's Avatar

Member of:
[AUDI]
Default Re: Seat Leon Top Sport 1.9 TDI

omu' nu mai are masina aia.
legat de putere si nr km, fiti seriosi. daca e mers corect cu ea (nu neaparat incetm dar mers tare cand trebuie), Leonul lui Ceky are >100 000. si mai stiu TDI duse muuult peste puterea lor si care au aproape sau peste 100 000.

bambu..de unde stii tu ce zici? eu am adus probe. uite mai sus. si stim amandoi la ce masini ma refer.

It will never have enough power until I can spin the wheels at the end of the straightaway in high gear
bogdan_wrc is offline   Reply With Quote
Old 06-03-07, 12:51   #17
bambu

Stage 5

bambu's Avatar

Am zis 150K,tu deocamdata ai probat la100K.Leonul lui Ceky are 105k si e de vanzare(nu cunosc motivul dar il presupun).Nu vad cu ce m-ai contrazis sau eu pe tine.

Last edited by bambu; 06-03-07 at 12:56.
bambu is offline   Reply With Quote
Old 06-03-07, 12:59   #18
bogdan_wrc
Audi Driver

Stage 5

bogdan_wrc's Avatar

Member of:
[AUDI]

eu zic ca prespui gresit motivul vanzarii. motorul nu o tine 500 000 dar 2-300 000 daca mergi normal eu zic ca tine. in fine. iti caut exemple prin afara. ce mi-e 100 ce mi-e 150. daca nu exagerezei...normal !
Old 06-03-07, 13:00   #19
bambu

Stage 5

bambu's Avatar

Bogdan presupun ca realizezi ca pe langa lumea asta a forumistilor mai exista si oameni care chipuiesc masini si nu se expun pe nicaieri.Un asemenea caz am eu in anturaj si a mers omu' moderat cu masina si tot a terminat-o repede.

500k nu tinea oricum dupa parerea mea.O tine ala de 90CP sau mai rau SDI, dar asta nu prea cred si mentionez ca e opinie personala deci nu poate fi probata.Inca nu a ajuns nimeni cunoscut cu motorul asta la atatia km.

Last edited by bambu; 06-03-07 at 13:05.
Old 06-03-07, 13:14   #20
bogdan_wrc
Audi Driver

Stage 5

bogdan_wrc's Avatar

Member of:
[AUDI]

no offence...dar cred ca deviem. sincer. sper sa nu te superi,...
aia care nu se expun din ce traiesc? sau fac cip prin cartiere? nu vb de forumul asta sau de altul, cunoscut de amandoi! ci..in general !!
ai caz in anturaj? pai si de ce ai facut cip la DIMSPORT? nu aveai incredre in el?
pe bune,vezi pe mobile.de taxiuri TDI cu 5-600 000 km. dar ce zic eu..
in fine..gata cu OT.
Old 06-03-07, 13:21   #21
bambu

Stage 5

bambu's Avatar

M-am referit la un amic ,care nu face chiptuning ci are sau mai bine zis a avut o Octavia tot asa chipuita pana la limita si a cedat destul de devreme nu stiu exact pe la ce km dar sub 150K.
Recunosc ca nu sunt nici pe departe expert la TDI dar vorbesc strict pe acest exemplu.
Taximetristii aia nu cred ca au Top Sport,nu cred ca au profesat in Romania si nici nu cred ca au fost cu masnile la vreo cursa.
Old 06-03-07, 13:30   #22
bogdan_wrc
Audi Driver

Stage 5

bogdan_wrc's Avatar

Member of:
[AUDI]

pai vezi...aici e problema...cipuita pana la limita. adica cum? si la orice masina daca nu e facuta bine ..cedeaza. pune un soft RACE pe o masina si mergi tare si iti spun eu ca daca tine motorul, nu tine ambreaj sau turbo sau altele..
astea le schimbi cand faci o masina de la 130 la 230 de cai. si produsele pe care le pui, tre sa tina si aia. crezi ca degeaba au unele TDI turbo de V6, intercooler de LT-van si injectoare de curse? Kerma? nu..tocmai ca aici erau pct lor slabe. si in cel mai rau caz nu crapa motorul..ci turbo, ambreaj...astea care pot fi si "consumabile"/ mai dai ceva bani si iei altele. si mergi mai departe. cat de departe...doar tu stii..pt ca tu stii cum intretii masina. 100 000 pot fi putini sau multi.
in fine, masina lui zyx asta noua fuge foarte rau acum...asta e ideea
Old 06-03-07, 14:20   #23
bambu

Stage 5

bambu's Avatar

Habar nu am ce turbina pusese si ce intercooler.Taica-su era obsedatu.Dar stiu ca motorul a cedat.In fine nu ajungem cu discutia asta nicaieri, ala poate fi un caz izolat desi tot nu cred ca faci multi km cu soft Race.
Old 06-03-07, 14:35   #24
bogdan_wrc
Audi Driver

Stage 5

bogdan_wrc's Avatar

Member of:
[AUDI]

pai...da cu soft RACE nu faci. fara alte modificari. asta era si ideea. dar aia care au ~200 de cai nu au soft race. au soft custom, cat de cat normal. si modificari hardware. aici e cheia. eu asta am zis. softul race fara modificari strica masina. nu e SAFE.
Old 21-02-08, 11:55   #25
mihaila_vali
Seat Driver

Stage 2

mihaila_vali's Avatar

Member of:
[SEAT]

exact cum a zis si vlad , parca niste poze ar da culoare discutiei .
mihaila_vali is offline   Reply With Quote
Old 21-02-08, 11:58   #26
ERY

Stage 5

ERY's Avatar

Member of:
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[Hyundai]
[AUDI]

Da..dar vlad zicea acum vreo 4 ani chestia asta..
ERY is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -