pune mi poze sa o vad , sau compara detaliile ...
ce am facut in spate nu cred ca mai are cineva , si bara fata am modificat`o ca sa pot pune un intercooler mare pe mijloc ...
da , este fff amuzant .
aici pe forum suntem sa discutam despre masini ,probleme ,idee si altle , dar nu ne intereseaza cea facut opelul lui cutarescu pe cine a intrecut si pe deasupra ca ti cai putere are , era vb despre masina celui care a inceput topicul si ar trebuii ca administratori sa interzica aceste posturi cum si care am ,te a intrecut masina aia si alte discuti de doi lei. dar asa cum se spune , este ceva in roman sa se dea mare ,grande ca altfel nu poate sa existe.
tine ti minte aici suntem sa vb despre masinile noastre si cum am putea modifica fiecare cu cea facut si cum a facut s.a.m.d.
cu
stima
Dan
frumoasa masina, initial m-am uitat stramb la spoiler-ul fata dar e dragut, si la topuri caci mie inca imi plac cele originale, dar masina dupa ce am analizato eu (cu experienta mea de tuner de pusti de 16 ani) si chiar e frumoasa, auzi tie chiar iti place mutilatu ala din portbagaj? masina e foarte faina dar nush, pe mine unu nu ma atrage chestia aia, oricum, nu e masina mea deci bafta
luand`o dupa premiile primite chestia aia din porbagaj (mutilatu cum ii spui ) a primit multe cupe ... desi nu ti place altii au apreciat munca de 3 luni doar pt partea de sus .. si alta perioada de timp pt continuare pe partea din lateral si din fata a boxelor
deci pe scurt daca am facut`o imi place , nu ?
cat despre bara fata e una din cele care se potrivea cu restul masinii si dupa modificarea latimii ei .. mi a permis sa mi incapa si intercoolerul mare ..
(toate lucrurile au o poveste in spate ...)