Se pare ca TIR a cam uitat de acest grup, sau si mai rau a uitat ca este "liderul" acestui grup din care vrem sa facem si noi parte, cei care au achizitionat recent un Seat
Da se pare ca si voi uitati sa puneti pozele alea si de aia. Sunt cateva reguli care trebuiesc respectate.
BOGY26 nu mai posta offtopic ti-am mai sters cateva posturi si inaite.
Nu vreau sa intru in polemici cu tine...dar daca te-ai fi uitat mai atent cand am "facut" cererea de intrare in grup ti-am dat un link care duce exact la topicul cu masina mea dar se pare ca ai "sters" cererea , mdea ...iti mai dau inca o data acest link: https://forum.4tuning.ro/112-masina-mea-seat/93132-seat-leon-fr-2-0-tfsi.html
Member of: [VW] [Fiat] [AUDI] [SEAT] [SKODA] [RENAULT]
Re: Usergroup SEAT
Mi-ar fi rusine sa mai am gura mare cand nu am de ce... iti mai dau odata primul post. Regulile sunt pentru toti. O zi buna.
NOU: Usergroup pentru posesorii de SEAT.
Postati o poza cu masina voastra, SEAT in acest topic sau un link de la topicul in care va prezentati masina.
Pentru a face parte din acest grup intrati pe urmatorul >LINK< si alegeti de acolo Usergroup SEAT si dati JOIN.
Dupa ce aveti acceptul puteti opta sa va apara sub Username: SEAT driver. Un simplu click pe accelasi > LINK < si in josul pagini. bifati in dreptul usergroup SEAT si dati Update Display Group.
Va rog nu mai dati JOIN daca nu postati masina in acest topic. Aceasta e singura regula. O sa resping cererile celor care nu au