Super masina sa o stapanesti sanatos si fara incidente .
Am o curiozitate cum sta la consum si cat ai asteptat sa vina ??
Thank's !!!
Multumesc mult
Masina a venit relativ repede ( adica comandata in NOIEMBRIE pe 30 si la inceputul lui FEBRUARIE era in tara - asta datorita faptului ca a fost comandata de un amic de la PORSCHE si de asta a durat atat, normal trebuia sa dureze cam 4 luni jumate )
Consumul e BUN zic eu adica avand in vedere ca o mai ard daca am loc , adica 16% -17 % in oras si inafara am scos 8% .
Si o poza de UP-DATE adica cu NR masini DEFINITIV !!
Member of: [Moderators] [Colectionar Machete] [DACIA] [RENAULT]
Re: SEAT LEON CUPRA by Xel'Naga
Quote:
Originally Posted by Xel'Naga
Multumesc mult
Masina a venit relativ repede ( adica comandata in NOIEMBRIE pe 30 si la inceputul lui FEBRUARIE era in tara - asta datorita faptului ca a fost comandata de un amic de la PORSCHE si de asta a durat atat, normal trebuia sa dureze cam 4 luni jumate )
Consumul e BUN zic eu adica avand in vedere ca o mai ard daca am loc , adica 16% -17 % in oras si inafara am scos 8% .
Si o poza de UP-DATE adica cu NR masini DEFINITIV !!
In fata B 90 XEL si in spate B 90 NAGA! Ar fi super tare! (joke)
Bravo Cosmine si chiar e frumoasa masina ..sa ai rezultate makr pe jumatate cum a fost bora..SI ink odata scz pt incident (Sant0s) asta e knd ai incredere in altii..putin offtopic ..scz si in legatura cu kitt-ul de la je design eu zic sa nu te bagi...fa cva uniq cum ai facut cu bora doar o parere!
__________________ Respect for your turn to be respected!
Respect the rules of this forum, not only we always be the weakest!
Bravo Cosmine si chiar e frumoasa masina ..sa ai rezultate makr pe jumatate cum a fost bora..SI ink odata scz pt incident (Sant0s) asta e knd ai incredere in altii..putin offtopic ..scz si in legatura cu kitt-ul de la je design eu zic sa nu te bagi...fa cva uniq cum ai facut cu bora doar o parere!
FRUMOASA pana azi cand una a iesit din parcare si m-a facut PRAF pe toata partea DREAPTA
Vezi bagamias pui suflet sa faci ceva frumos apoi intr-o clipa din cauza unui prost fie ca esti tu sau altii se termina tot ...plm apoi asigurari batai de cap reparati facute de mantuiala ..plm si eu am modificat un leon apoi in noaptea de revelion a fost vandalizat ..plm am muncit un an si sa terminat intr-o noapte ...plm
Scuze de injuraturi ...dar pur si simplu ti se rupe sufletul cand vezi ca la ce ti tu mai mult nu mai e ...
Ceeee?? Eu nu stiu ce sa intamplat ..poate zici si u pe forum mai detaliat sau imi dai un pm k pe YM nu mai te vad ! sau si tu esti suparat pe mine ..astept reply ...
Ceeee?? Eu nu stiu ce sa intamplat ..poate zici si u pe forum mai detaliat sau imi dai un pm k pe YM nu mai te vad ! sau si tu esti suparat pe mine ..astept reply ...
mergeam pe strada PRINCIPALA normal si din partea dreapta de pe CEDEAZA a iesit una care nu s-a uitat si mi-a facut praf toata partea dreapta la CUPRA !! asta s-a intamplat si asta este !!