Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > SEAT > Masina mea Seat

Reply

Thread Tools
Old 31-07-08, 19:24   #91
CAR ZONE

Stage 3

CAR ZONE's Avatar

Default Re: Seat Leon FR 20VT 320 CP

Quote:
Originally Posted by flaty_laur View Post
salut.te rog sa imi spui cat a costat evacuarea.e mai bn sa faci evacuarea de la motor pana la capat sau de la catalizator?totodata ma mai intereseaza cat au fost bucsele si ambreiajul.bov e de 1 sau de 2 bar?ms.

respect.
Salut,

In ceea ce priveste evacuarea daca scopul tau e obtinerea performantei maxime si nu de a face doar zgomot atunci varianta cea mai buna este sa schimbi complet evacuarea, adica de la motor. Pe mine personal evacuarea m-a costa in jur de 1000 de Euro, downpipe-ul (plecarea din turbo) a fost livrat odata cu kitul turbo (separat costa cam 460 de Euro), catalizatorul MagnaFlow a costa undeva la 200 Euro, traseul din catalizator pana la finala e facut la Borla si costa undeva la 160-180 Euro iar toba finala a costa undeva la 100 de Euro.

In orice caz nu mi-ai spus ce motor are masina ta si ti-as putea face o oferta de pret pt. traseu complet!
Old 31-07-08, 19:30   #92
CAR ZONE

Stage 3

CAR ZONE's Avatar

Quote:
Originally Posted by Cristy_mat View Post
salut!
in primu rand felicitari pt masina, arata criminal!!!
in al doilea rand as avea o rugaminte la tine daca poti si vrei sa ma ajuti, am si eu un leon si vreau sai pun kitu de cupra R, si acu am avut un mic incident cu spoileru din fata si daca tot trebe inlociut m-am gandit sa-l pun pe cel de cupra, a meu e TDi oare se potriveste??si cand m-am dus la service sa dau comanda de spoiler mi-a zis ala ca are nevoie de o serie de la cupra sa gaseasca spoileru.......cine ma poate ajuta, tu cum ai procedat, cum ai reusit sa faci rost de el???pls help
Salut,

Multumesc pt. aprecieri...
In ceea ce priveste bara de Cupra R se potriveste si pe modelele TDi iar daca tu zici ca ai fost la dealer si cei de la magazie ti-au cerut serie de sasiu de Cupra, ori nu se pricep ori nu aveau chef sa caute pt. a-ti da un raspuns.
Eu am mers la dealer si am comandat bara de Cupra R fara sa mi se ceara serie de sasiu de Cupra R. Daca vrei Luni iti pot face o oferta de bara fata de Cupra R completa si discutam mai multe detalii
CAR ZONE is offline   Reply With Quote
Old 01-08-08, 15:59   #93
Cristy_mat

Stage 5

Cristy_mat's Avatar

Member of:
[SEAT]

ok, astept sa vedem oferta
Cristy_mat is offline   Reply With Quote
Old 01-08-08, 16:38   #94
bogdan_wrc
Audi Driver

Stage 5

bogdan_wrc's Avatar

Member of:
[AUDI]

Quote:
Originally Posted by CAR ZONE View Post
Salut,
In orice caz nu mi-ai spus ce motor are masina ta si ti-as putea face o oferta de pret pt. traseu complet!
pt un S3 din 2001?
bogdan_wrc is offline   Reply With Quote
Old 11-08-08, 18:25   #95
CAR ZONE

Stage 3

CAR ZONE's Avatar

Salut,

In primul rand vreau sa-mi cer scuze pt. raspunsul tardiv!

@Cristy_mat:
- Bara fata LEon Cupra R - 2946 RON, livrare 5-6 zile
- Grila radiator superiora (intre faruri) - 265 RON, livrare 5-6 zile
- Grila centrala superioara cu sigla - 150 RON, livrare 5-6 zile
- Spoiler inferior bara Cupra R - 181 RON, livrare 5-6 zile
- Grila centrala bara Cupra R - 212 RON, livrare 5-6 zile
- Grila proiector stg- Cupra R - 80 RON, livrare 5-6 zile
- Grila proiector dr- Cupra R - 80 RON, livrare 5-6 zile

@bogdan_wrc:
- Traseu de evacuare Miltek catback (dupa catalizator) - 815 Euro
- Traseu de evacuare Miltek turboback (din turbina care include downpipe si catalizator) - 1060 Euro
Old 12-08-08, 00:10   #96
bbm

Stage 5

Member of:
[Observator 4tuning]

Quote:
Originally Posted by CAR ZONE View Post
- Traseu de evacuare Miltek turboback (din turbina care include downpipe si catalizator) - 1060 Euro
asta este un pret foarte foarte bun Bogdane, eu zic sa nu mai stai pe ginduri, vorbesc la modul cel mai serios; este cea pe 73 mm si catalizator de 100 sau 200 celule, corect?

http://www.racingcode.com/products.htm
bbm is offline   Reply With Quote
Old 13-08-08, 18:31   #97
CAR ZONE

Stage 3

CAR ZONE's Avatar

Quote:
Originally Posted by bbm View Post
asta este un pret foarte foarte bun Bogdane, eu zic sa nu mai stai pe ginduri, vorbesc la modul cel mai serios; este cea pe 73 mm si catalizator de 100 sau 200 celule, corect?
Diametrul downpipe-ului este de 70mm, catalizatorul are 200 de celule...
Old 14-08-08, 09:04   #98
bogdan_wrc
Audi Driver

Stage 5

bogdan_wrc's Avatar

Member of:
[AUDI]

pretul imi convine...dar acum am alte urgente. stie bbm despre ce vorbesc. daca nu erau alea.... dar cand e cazul, te caut merci.
bogdan_wrc is offline   Reply With Quote
Old 04-09-08, 13:40   #99
DJ17MVN

Stock

DJ17MVN's Avatar

salut! nu mai e nevoie sa-mi spun parerea despre "iubita"..cred ca o stii deja..dar totusi..superba! vrem neaparat un filmulet ca ne tot promiti..
DJ17MVN is offline   Reply With Quote
Old 19-09-08, 18:48   #100
TIGER Cupra/GTC

Stage 5

TIGER Cupra/GTC's Avatar

sal,colegu,eu sunt cu o cupra r cu kit garrett gt28rs cu evacuare cap coada etc,in schimb am injectoarele stock si de aceea am un afr sarac si tre sa merg cu un soft mai cuminte,ma interesa un pret de injectoare ptr seatul meu,pp k acelea de 470cc sunt ok(astea de fabrica de pe cupra au 382cc)
TIGER Cupra/GTC is offline   Reply With Quote
Old 03-12-08, 18:45   #101
flaty_laur

Stage 1

salut...am postat acum ceva vreme la tine aici cu intrebari legate de filtru de aer si altele..dar acum vin cu o mare rugaminte dc se poate...miam lovit destul de rau masina...si ma gandeam dc poti sa ma ajuti sa o repar...vreau sa imi iau o caroserie noua sau sh fara motor,cutie,interior,geamuri..dar cu bari,faruri,haion si cam tot ce e avariat la a mea,pt ca se vede si in poze...pls...sau makar sa o dau asa la 3000.aici e linkul...ms....https://forum.4tuning.ro/486-anunturi-auto-seat/92546-vand-seat-leon-1-8-turbo-avariat.html
flaty_laur is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -