@Piedone_BBG: Dar un eleron pt mine ai la discount?
Sau numai daca sunt fata ?
Aveti grija la stopurile clare: nu sunt cu leduri , chiar daca asa par la prima vedere!
Acum mi-au venit de la Hella , sunt super frumoase , dar sunt cu becuri ca stopurile originale.
@B87PTY: Bafta la Printzesa ta ! Si sa ne tii la curent cu modificarile! Am si eu o Leoaica de 3 saptamani pe care incerc s-o fac mai suparata
ms ...da tu ai o leoaica fr.....a mea e simpla si eu vreau sa o fac mai agresiva...sper sa reusesc....da nu ma las pana nu ii inmultesc calutzii
s-o stapanesti sanatoasa!!! abia acum inteleg de ce vroiai sa-i fac poze cat mai repede.... ai grija de ea!merge super masina!!! si ink ceva.... da add la fr3zatu_113....
s-o stapanesti sanatoasa!!! abia acum inteleg de ce vroiai sa-i fac poze cat mai repede.... ai grija de ea!merge super masina!!! si ink ceva.... da add la fr3zatu_113....
da ms ms...iti dau add=))) da dai un asl??=)) ai putea sa mai ii faci cateva poze si cu mn in ea pup pervers mic ce esti
salutare toturor posesorilor de Seat...in special Leon !!!
Am si eu o rugaminte la voi...chiar dak ..poate nu are legatura cu subiectul ce se discuta aici....Are cineva idee cat ma costa un kit de distributie la masina mea? Seat leon 1.6 16 V.2004