Salutare la toata lumea.M-am gandit sa postez si eu istoria masini mele desi ea este inca in plina desfasurare .... cred ca cel mai bine ar fi sa incep cu inceputul ..
Nu de mult mi-am achzitionat un Seat Leon 4x4 1.8 Turbo ... masina pe care sincer la inceput nu credeam sa am sansa sa o pot lua ... dar se pare ca am avut noroc (stiti voi proverbu ala ... norocul si-l face omu cu mana lui ...).
Ce pot sa spun ... la momentul acgizitionarii masina nu mergea ff bine motiv pt care m-am hotarat sa ma apuc de ea ... si daca tot eram asa de hotarat sa ma apuc de ea ma zis ca ar fi bine sa o tunez putin ... motiv pt care am petrecut nopti intregi pt a elabora un proiect final al visului meu pt aceasta masina ... proiect care trebuia sa le inpace pe toate ... si mai ales o sensibila parte pe care multi dintre noi o intalnesc destul de des ... banii.
Odata stabilit ... am inceput incet incet sa trec la treaba .. prima ei modificare a fost cea legata de partea estetica pt ca acolo masina parea extrem de simplista si banala .. asa ca am hotarat ca in prima parte sa achizitionez un set de faruri cu angel eyes si un set de triple cu leduri (maine am sa pun si poze) acestea costand undeva pe la 500 euro.
Urmatoare miscare a fost un drum pana la Pitesti la Borla pt a schimba traseul de evacuare .. asa s-a ajuns la montarea unui traseu pe 67 fara catalizator si intermediara .... cu o finala Magnaflow.Am fost extrem de multumit ... masina facand un zgomot demential ... extrem de frumos ... un zgomot care parca incerca sa o scoata din anonimat.
Intrucat intentionez sa creez un theatru dedicat proiectului meu pt aceasta masina am sa ma opresc aicea pt azi.Maine am sa vin cu poze cu masina respectiva si cu ce am enumera mai sus , dar si cu continuarea povestii ...
Astept cu nerabdare parerile voastre despre acest theatru si deasemenea si sugestiile voastre pt ceace urmeaza sa pun pe masina ...