Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > SEAT > Masina mea Seat

Reply

Thread Tools
Old 30-11-07, 19:22   #46
eddycdk
Skoda Driver

Stage 5

eddycdk's Avatar

Member of:
[Colectionar Machete]
[SKODA]
[4Tuning International]
Default Re: Seat Ibiza By Real Performance

ti-am auzit toba!
chiar suna, nu gluma! (ieri pe autostrada noua a Pitestiului)
bafta si spor la treba!
eddycdk is offline   Reply With Quote
Old 03-12-07, 23:57   #47
Leon_Xeigen

Stage 3

Leon_Xeigen's Avatar

Ce mica e lumea....Da intr-adevar am fost pe acolo.....deci se pare ca a meritat investitia toba aceasta......oricum.....intr-adevar suna destul de tare......mai ales ca este decat o toba finala simpla.....daca aveam traseu complet de evacuare.....mai mult ca sigur facea un zgomot infernal...deaceea m-am decis ca pe moment sa ramana asa....si nici nu ma gandesc sa mai schimb ceva la evacuare......totusi mai vreau sa mai merg si cu masina......in conditii de poluare fonica destul de redusa in interior......
Leon_Xeigen is offline   Reply With Quote
Old 25-12-07, 11:30   #48
Leon_Xeigen

Stage 3

Leon_Xeigen's Avatar

IN CURAND POZE CU XENON-UL.....montat pe faza scurta si proiectoare....crede-ti-ma pe cuvant ca merita toti banii....se vede diferentza de luminozitate.....este cu tptul altceva......
Old 30-12-07, 15:56   #49
SORAN

Stage 4

SORAN's Avatar

Interesanta masina. Mi se par scumpe inelele cromate, mai ales ca mie personal nu-mi plac cum dau pe Ibiza.
De unde ai luat suportul pentru ceasurile de pe montant? S-a potivit usor, frumos? In poze imi place cum arata. Sunt intr-o pozitie in care le vezi bine?
Old 10-01-08, 17:16   #50
Leon_Xeigen

Stage 3

Leon_Xeigen's Avatar

Deci suportul de ceasuri, ca si ceasurile de altfel....mi le-am comandat din Germania, suportul este de la DTS, iar ceasurile de la Raid.
Se vad supermisto ceasurile, dar sa fiu sincer mi s-a cam afectat vizibilitatea in stanga dupa montant....este destul de mare suportul.....In rest ce sa zic....s-a potrivit foarte bine, fiind un suport de Seat Ibiza 6L, si l-am montat si repede....
Intr-adevar nici mie nu mi s-au parut inelele prea ieftine.....dar deh...."baba sufera la frumusete" cum e vorba aia.....iar efectul lor este impresionant....cel putin mie asa mi se pare.......
Old 10-01-08, 17:42   #51
Leon_Xeigen

Stage 3

Leon_Xeigen's Avatar

Va prezint acum cateva poze cu Xenon-ul aprins....sper sa se observe cat de cat....A facut poze atat cu farurile cat si cu proiectoarele aprinse concomitent, dar si separat......
Si plus inca 3 poze cu interiorul masinii cu ceasurile de presiune aprinse.....sper sa se vada si astea.....suficient de bine......
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	S6300932.JPG
Views:	173
Size:	2.92 MB
ID:	422870   Click image for larger version

Name:	S6300933.JPG
Views:	116
Size:	2.90 MB
ID:	422871   Click image for larger version

Name:	S6300934.JPG
Views:	136
Size:	2.91 MB
ID:	422872  

Click image for larger version

Name:	S6300935.JPG
Views:	112
ID:	422873   Click image for larger version

Name:	S6300936.JPG
Views:	116
Size:	2.84 MB
ID:	422874   Click image for larger version

Name:	S6300937.JPG
Views:	212
ID:	422875  

Old 10-01-08, 18:18   #52
eddycdk
Skoda Driver

Stage 5

eddycdk's Avatar

Member of:
[Colectionar Machete]
[SKODA]
[4Tuning International]

se observa xenon-ul...cred ca cel mai bine de catre cei care vin din fata!
faine rau!
eddycdk is offline   Reply With Quote
Old 10-01-08, 22:00   #53
kriu

Stage 2

kriu's Avatar

nu ma pot abtine sa nu -ti felicit tuning-ul realizat la masinutza ta...care atunci kand ai cerut sfaturi dak sa o kumperi sau nu.....stii bine cine te-a sustinut in cumpararea ei....este deosebita...si plakuta...
kriu is offline   Reply With Quote
Old 10-01-08, 22:02   #54
kriu

Stage 2

kriu's Avatar

appprroopooo: .....ce DVD ai...dar mi se pare mie sau e putin maricel decat bordul???!!!!
Old 11-01-08, 00:09   #55
Leon_Xeigen

Stage 3

Leon_Xeigen's Avatar

Da....tu ai fost printre singurii care au stiut ca imi luam masina.....si m-ai sustinut sa o iau.....iar vb tale au fost...lasa ma ce zic altii care au uitat de unde au plecat....tin minte asta....multumesc de aprecierile facute....
DVD-ul este Kendwood ....nu mai tin minte exact modelul....ce ti se pare tie este faptul ca mie imi lipseste rama de la el......dar asa s-a potrivit la fix....adika...mai bine sa se incadreze ca acum nu avea cum.....dar...repet...nu am rama de la el.....
Old 11-01-08, 12:14   #56
kriu

Stage 2

kriu's Avatar

Quote:
Originally Posted by Leon_Xeigen View Post
Da....tu ai fost printre singurii care au stiut ca imi luam masina.....si m-ai sustinut sa o iau.....iar vb tale au fost...lasa ma ce zic altii care au uitat de unde au plecat....tin minte asta....multumesc de aprecierile facute....
DVD-ul este Kendwood ....nu mai tin minte exact modelul....ce ti se pare tie este faptul ca mie imi lipseste rama de la el......dar asa s-a potrivit la fix....adika...mai bine sa se incadreze ca acum nu avea cum.....dar...repet...nu am rama de la el.....
eee...vezi k ti-ai adus aminte... ....poi dak<< l-ai ciordit>>... ...normal k nu ai rama ...am glumit ...
Old 11-01-08, 21:26   #57
dragos1989

Stage 5

dragos1989's Avatar

Member of:
[SEAT]

Acum este pentru prima data cand vad masina ta,deosebit de frumoasa si de "nervoasa" nu am ce zice ce bine da si pielea aia de pe volan,de DVD nu mai zic, toba chiar sunt curios cat ai dat pe ea si unde ai montat-o,de xenoane la fel! Ce motor ai pe ea? Ca am vazut ca redline e pe la 6300.Mai mare de 1.6??
Old 12-01-08, 11:15   #58
Leon_Xeigen

Stage 3

Leon_Xeigen's Avatar

Multumesc de aprecierea ta.....Nu am piele pe volan, dar intr-adevar masina este echipata cu volanul sport de fabrica.....asa a venit in pachet....Toba a costa 380 Ron si am montat-o aici in Craiova....la Service-ul cu care colaborez, daca vrei iti pot face comanda de toba si programare la montat.....Xenon-ul a costat 650 instalatia cu tot cu montare, dar am doua....una pe faza scurta ....iar alta pe proiectoare.....si sunt de la Siemens....
Acum vine cireasa de pe tort....motorul este cel mai mic....1.2 benzina 64 CP....Mi-ar fi placut unul mai puternic....dar am achizitionat masina la preluare de leasing si asa fusese cumparata de vechiul propietar ...care de fapt era o doamna pe la vreo 45 ani......Puterea este cel mai mare lips al acestei masini....dar tuning-ul de pe masina nicodata nu a fost gandit ca un tuning performance....am vrut doar sa imi fac un demo-car pt firma mea de tuning.....
Cei drept va urma inca un demo-car care va fi si performance care sper sa fie un 1.8T 4x4....restul ma abtin.....
Am vazut ca esti din Motru....poatre ne vedem pe acolo....caci vin des....si iti arat mai multe....iar daca esti posesor de Seat iti dau si niste sfaturi......
Take care....
Old 12-01-08, 11:16   #59
Leon_Xeigen

Stage 3

Leon_Xeigen's Avatar

KRI-ule....bine naiba ca ai zis ca ai glumit ca ma credea lumea hot....) )
Old 12-01-08, 12:46   #60
dragos1989

Stage 5

dragos1989's Avatar

Member of:
[SEAT]

sa imi zici cand treci pe aici mor de curios sa vad cum se aude toba aia,eu as vrea toba din aia,dar sa ii conving si pe ai mei) poate daca ai timp,sa faci un film sa vedem cum se aude if not, sa ma anunti si pe mine cand treci pe aici,si iesim la una mica urmatoru pas la masina vor fi subwooferele?
dragos1989 is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -