Azi am dat de acelasi tip de oameni. Neinteresati. Batjocoritori. Neatenti. Si toate acestea in domeniul auto. Cateodata cand vad cate o masina care ar trebui sa fie frumoasa si aranjata, dar parca e adusa din dezmembrari, imi vine sa ma urc in copac. Sau sa o cumpar rapid.
....Ceea ce am si facut! Noul membru al familiei este un Seat Leon 1.4i 75 de caluti, de culoare rosu-sters. Daca so putea numi culoare.
Dotari ? Aer conditionat ( ma mir ca functioneaza ), 2 geamuri electrice, inchidere centralizata ( ce nu functioneaza ) un radio cd sony peste care s-a varsat o galeata de cafea, si un un set de ceasuri de bord foarte frumos impodobite cu luminitele de la Craciun.. dar macar e a mea, si o voi pune pe picioare inapoi.
Cateva poze...mai mult sau mai putin expresive.
Capota ( din poze nu stiu cat de bine se observa, maine voi face altele mai explicabile ) e mancata la propriu de rugina in partea cu LOGO SEAT! poti baga linistit dupa ce mananci un porumb fiert, cucuruzul si sa il pierzi undeva in interiorul capotei. Tin sa spun ca piesele ce apar a fi de o alta nuanta sunt asa de prin 2008 incoace, proprietarul nefiind stresat de bunul simt al esteticului/vizualului, macar sa vopseasca acele piese, daca nu dorea masina integral. Dar ce sa faci? Mergem mai departe, strangem 2 gauri la curea, in speranta ca la sfarsit va iesi ceva frumos. Ca si celalalt post al meu cu Alhambra, nici masina aceasta nu va pleca din mana mea nefinalizata!