am un seat fr 2005 24000km cand o sa o spal o sa-i fac cateva poze sa faceti cateva comentarii dar tin sa va anunt ca e mult mai marfa decat cea gri o sa o vedeti in curand..
Jantele pot sa stea acolo f. bine, daca avea ochelari de soare sau ceas Porsche Design ii mai spuneati ceva!?
Difuzoarele BOSE au fost acolo din fabricatie sau le-ai montat dupa achizitionare? In oferta noastra nu se spune nimic de marca difuzoarelor la Leon I FR. Aceeasi intrebare si pentru "ambreiajul sport"
Difuzoarele sunt bose dupa spusele proprietarului din Germania si dupa cum se aud. Nu le-am desfacut sa verific, exista sanse sa fie altceva, oricum par sa fie stock din fabrica! Pe viitor ma gandesc la un upgrade. http://images.search.yahoo.com/searc......7a&ei=UTF-8
Un link sa va lamurit cat sunt de apreciate si folosite jantele de porsche in afara. Sa vedeti ca nu sunt singurul nebun. Efectul lor pe masina este inegalabil de majoritatea jantelor la care m-am orientat.
Difuzoarele sunt bose dupa spusele proprietarului din Germania si dupa cum se aud. Nu le-am desfacut sa verific, exista sanse sa fie altceva, oricum par sa fie stock din fabrica! Pe viitor ma gandesc la un upgrade. http://images.search.yahoo.com/searc......7a&ei=UTF-8
Un link sa va lamurit cat sunt de apreciate si folosite jantele de porsche in afara. Sa vedeti ca nu sunt singurul nebun. Efectul lor pe masina este inegalabil de majoritatea jantelor la care m-am orientat.
frumoasa masina. imi place la nebunie leonul vechi dar si cel nou, pacat ca nu am bani sa-mi iau si eu unul. nu merge link-ul.
recomandabil ar fi sa ii pui si o suspensie....si nu uita ca masina are potential de tuning considerabil.....nu ramane doar la stadiul asta .....este pacat....din cate am inteles ai firma de tuning.....de aici incolo stii tu mai bine ce ai de facut....Oricum masina arata bine....lasa-i pe cei care isi dau cu parerea aiurea....si se cred mari experti in ale tuningului.....pe bune.....asa e la noi in Romania....mai bine si-ar vedea de treaba si ar trebui macar apreciata munca si banii investiti in tuning......in fine....iti doresc sa ajungi cu ea pe coperta Cox sau 4tuning magazin
In toamna intentionez sa achizitionez o masina de firma, de tavalit prin oras. Atunci seat-ul va fi coborat.
S-au montat pe ea si pedale de CUPRA R impreuna cu footrest , urmeaza poze.
Incet incet o sa ii facem multe .