Am uitat cum ii spune dar vorbesc cu cei Spider tuning si-ti spun exact. despre zgomot... la relanti nu se aude foarte tare, in schimb peste 3000 de ture suna mai tare... si apropo merge mai bine cu toba asta
Hmm...credeam k poate ai noroc tu de ceva mai mult zgomot..!asa se aude la mine,si chiar merge mai bine!ai cumva o inregistrare cu sunetul,un filmulet ceva(dak se poate bineinteles)?k tare sunt curios dak se aude la fel sau nu!
Frumoasa masina insa o strica foarte tare stopurile.Eu le-as pune pe cele stock pana apar altele cu leduri sau chiar acelasi model sa nu mai fie argintii.De unde este eleronul si cam ce pret are?Eu caut o toba care sa uruie de la 3000 in sus chiar si mai sus.Ce model e a ta?
Problema mea cu stopurile este de mai de mult. Se vede clar ca nu dau bine stopuri cromate pe masina. Prioritatea este sa le schimb. eleronul este ABBES DESIGN si habar nu am cam cat ar costa ca era deja pe masina cand am cumparat-o. Despre toba nu stiu exact ce model este: a fost montata de Spider tuning. Cand aflu dau un semn.
f frumos vine bara ...mai ales jantele sunt mortale....Bafta la tunat....dar cum s-a mai zis...stopurile sa vedem cum vor veni ...pui niste poze knd le-ai montat ..in rest f frumos...shi culoarea imi place..MY FAVORIT
Bara spate esete bara care a fost montata pe leonul R300T, care a fost masina de show a celor de la je design. Spidertuning au cumparat masina si vor schimba tot bodykitul. Asa ca am luat de pe seatul acela bara spate si am montat-o pe leonul meu. Bineinteles ca au fost operate mici modificari ca sa arate asa. Mai jos este poza cu R300T ca sa i-ti poti da seama cum arata initial si ce modificari i-au fost aduse inainte de a o monta pe masina mea. Scor final:100 Euro or something like that