Salutari tuturor care vor citi/posta aici.
Am si io un Seat Leon 1.8t/20v 4x4 achizitionata de curand. Masinutza este deja modificata, dar dupa cum se vede masina de la exterior zici k e ingrijita...dar in realitate e opusul, toti care au avut.o inaintea mea nu cred k au avut prea multa grija de ea(se vad multe "urme" de uzura pe ea), dar io vreau sa o pun la punct, deoarece masinutza nu va mai pleca de la mn, plus k e prima mea masinutza...si mi.a placut foarte mult....avand un noroc chior sa o gasesc...
O sa pun o poza cu ea si o sa va dati seama despre ce masina vorbesc.
Ca planuri pt ea ar fi o turbina noua ca cea de pe ea e fisurata(si nu a fost schimbata....s.a mers cu ea asa, si acum scoate fum alb-albastru pe evacuare, doar la relantiu, plus k pierde presiune), un kit de tevi pt intercooler pt k ce e acum e in stilu' ciocan, un blow off valve(sa protejez turbina), filtru de aer nou si in rest sa mai "curat" motorul sa fie mai clean(fara ornamentele acelea care acopereau motorul), plus o resoftare pt a face masinutza sa functioneze in conditii optime....plus k pe viitor imi doresc un kit de frane fata/spate de la BREMBO. La exterior doar vreau sa o pun la punct(sa aliniez toate elementele de caroserie) si bara de pe spate(pilot) sa o inlocuiesc cu cea stoc de pe modelul FR(pt k mi se pare mai clean), iar in vreo 2-3 ani o sa fac un efort sa o vopsesc complet.
Sunt multe chestii care vreau sa le fac...dar treptat...vreau sa iasa o masinuta puternica, stabila, safe si foarte clean la exterior...(ca o masinutza de show)..."retragand.o" din cursele de masini sau cv de genu.