Quote:
Originally Posted by CJ-55-WRC
Am renuntat la stikerele de pe masina. Oricum din aceasta iarna,mai precis luna februarie, masina va intra intr-un"" proiect"".Am sa scriu mai jos ce intentionez sa fac si va astept cu pareri
-kit aero seat leon la care voi aduce mici modificari
-evazari aripi
-prelungire haion si renuntare la S(de unde se deschide haionul) si stergator
-pleoape integrate in aripi
-bumper lips
-renuntare la manere portiere fata
-faruri dectane
-stopuri dectane
-evacuare turo-back cu iesire stanga-dreapta
-jante barracuda voltec t6
-suspensie sport reglabila bilstein b12
-lambo doors
-vopsire masina portocaliu cu plafon negru
Cam astea ar fi modificarile ce vreau sa le aduc masinii.Va aastept cu sugestii si de asemenea cu ateliere care lucra in fibra in zona clujului.
Drumuri bune tuturor!
|
Ok , planuri marete ai , masina are potential , numai ca am observat cateva disconcordante : tu cand te apuci de modificari , te interesezi si de calitatea pieselor folosite? De exemplu: suspensie reglabila bilstein b12 [ de fapt e fixa asta ] si tu ai cumparat jom/tatechnix [ e diferenta enorma intre ele ca pret si calitate ] , deci din punct de vedere dinamic esti sub standardul de fabrica , farurile dectane [ arata bine nu zic nu ] , sa mi spui cat de bine o sa mai vezi cu ele dupa jumatate de an , mai ales sa pui si xenon , dectane stopuri [ arata bine de tot ] , roagate sa nu iti faca condens si sa iti faca alte bucurii. Parerea mea , era ca mai bine mergeai pe DEPO [ cele originale ] , dadeai o mica diferenta , dar iti "asigurai" investitia ! evacuare turbo back [ inseamna cu plecare din turbo ] , asta inseamna ca : intermediara si catalizatorul vor fi inlocuite [ sau anulate ] , asta daca vrei sa obtii si o mica performanta de la motor , o sa pierzi pe partea cu noxele [ itp ul vietii ] daca il anulezi , iar daca il lasi pe cel stoc , mai bine faci doar o iesire dubla si aia e , sau eventual un CAT BACK.
Bafta si spor in continuare , dar iti recomand ca inainte sa faci o modificare la masina , sa te documentezi putin daca vrei un rezultat frumos !
PS : pleoapele integrate in aripi a fost maxima