Cea mai frumoasa bara pusa pe leon :P. Poate sunt subiectiv dar asta da mai bine decat cea de cupra r. Mai este o optiune, bara de top sport/fr(cea din poza de mai sus) si cu prelungire de la cupra r(partea neagra atasata jos).
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [PARTICIPANT CURSE] [Fiat] [SKODA]
Re: Seat-ul meu
Frumoasa masina ai
Sfaturi:
1) Kit exterior
2) Aranjeaza folia cum trebuie (parerea mea e ca mai mult a stricat la aspect decat a facut faptul ca ai pus doar pe spate)
3) Cauta sa ii faci cadou niste triple frumoase
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [PARTICIPANT CURSE] [Fiat] [SKODA]
Re: Seat-ul meu
Quote:
Originally Posted by CatalinM6
merci!
Triple pt toledo arata-mi tu si acum le comand
:-s Uite, vb. cu gagiu asta (id lui de mess: s3b4s7i4n ) si poate iti aduce el
Cred ca mai mult ca sigur iti gaseste pt. ca mia gasit mie la un pret rezonabil pt. un fiat seicento deci...good luck
:-s Uite, vb. cu gagiu asta (id lui de mess: s3b4s7i4n ) si poate iti aduce el
Cred ca mai mult ca sigur iti gaseste pt. ca mia gasit mie la un pret rezonabil pt. un fiat seicento deci...good luck
Ms pentru reclama...dar totusi triple pentru Toledo nu exista...decat alea originale
Da, intradevar, bara mea (modelul R) arata oribil, ce sa zic.
Ai inteles gresit!nu m-am referit la faptul k vine aiurea..pt k si eu vreau o bara de R pe a mea!m-am referit la faptul k pe toledo..o sa fie "aiurea" deoarece nu cred k o sa poata completa si cu bara spate de R...si de aceea am zis k se va vedea nasol....bara fata R...praguri R....si spate...stock.!sper sa fi inteles acum ce am vrut sa zic