np!dar unde se poate gasi bara fata/spate Cupra....in afara de Seat(care au pret enorm zic eu....13 mil doar bara spate()?ai idee cumva,k eu caut de ceva vreme..si park nu ma indur sa dau atat pe cea de la seat...
np!dar unde se poate gasi bara fata/spate Cupra....in afara de Seat(care au pret enorm zic eu....13 mil doar bara spate()?ai idee cumva,k eu caut de ceva vreme..si park nu ma indur sa dau atat pe cea de la seat...
In primul rand folosesti "Post Replay" NU "Post quick replay".O sa vezi deasupra chenarului cu textul o agrafa si dai click pe ea apoi browse apoi upload si cam atat.Sau "Manage Attachaments" pe care il gasesti mai jos.
Dany foarte tare bara.Chiar imi place si sa stii ca nu-mi plac multe modele.Acum o sa incep cu "reprosurile" sper eu constructive.Spatele este foarte incarcat.Eu as renunta la Sharck Tail si la stiker-ul "TOLEDO" mai ales ca contrasteaza cu geamul negru.Si mi se pare o chestie primordiala ca atunci cand lucrezi la masina sa o faci cap-coada deci fa-i ceva si la bara din fata.Macar renunta la bandoul negru si umple locul apoi revopseste bara pana jos; nu ar fi rau sa vopsesti si bandourile laterale pentru ca nu au continuitate cu bara din spate si par in plus.Intrebare:cati cai are masina stock TDI si cati poti scoate cu chip.(si daca ai chip)