Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > SEAT > Masina mea Seat

Reply

Thread Tools
Old 13-06-06, 22:13   #16
SirNenea

Stage 5

SirNenea's Avatar

Member of:
[Moderators]
[X-Team Racing Club]
[Observator 4tuning]
[DACIA]
Default Re: Seat IBIZA

nu eu am obtinut ci o revista auto nu mai tin minte ce revista si asa au zis si masina era pe dyno nu asa dupa ochiul la unu sau la altu

SirNenea is offline   Reply With Quote
Old 13-06-06, 23:33   #17
cristi_407

Stage 5

cristi_407's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[PEUGEOT]
[AUDI]

Interesant..Eu nu am auzit nici o firma de filtre care sa iti garanteze o crestere a puterii..Si mai ales la un Logan..Poate printr-un chip si o evacuare si un filtru au ajuns ei la o concluzie ca au castigat 6-7 cp!
Old 15-06-06, 15:33   #18
vlad_Mafiotu
Seat Driver

Stage 5

vlad_Mafiotu's Avatar

Member of:
[SEAT]

bai fratzilor pana la urma cati cai castig ?
vlad_Mafiotu is offline   Reply With Quote
Old 18-06-06, 20:52   #19
dexter_20

Stage 5

dexter_20's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[4Rally]

Nu se stie...Eu zic ca intre 15 si 30.Cel mai bine e sa o duci la un dyno dupa ce ai facut modificarile si abia atunci vei sti.
Old 22-06-06, 16:30   #20
buchs

Stock

eu am o ibiza 1,2 "modificata" chip, filtru si evacuare. cresterea de putere nu e spectaculoasa, dar sa zicem ca renteaza atata timp cat stii ce sa pui si cum. adica electronica mea e dusa la maxim ( mai mult nu se poate ca bubuie) , filtrul de aer e din carbon si directionat sa traga cat mai mult aer rece , iar evacuarea este complet schimbata in afara de galerii pe care nu te gandi sa le schimbi ca nu ai cum. plus mai am ceva da asta nu se spune :P. puterea a crescut semnificativ si cuplul si consumul de asemenea.dar nu te astepta ca din filtru sa castigi 7 cai - asta e cea mai mare prostie ; cel mai mult se va simti electronica sau chipul cum vrei sa-i zici , restul fac zgomot mare si cam atat. totusi daca vrei sa-ti faci aceste modificari bafta dar de retinut daca faci astea cumpara si un set de suspensii ca lumea , vei avea o mare surpriza.

Last edited by buchs; 22-06-06 at 16:35.
buchs is offline   Reply With Quote
Old 22-06-06, 21:51   #21
vlad_Mafiotu
Seat Driver

Stage 5

vlad_Mafiotu's Avatar

Member of:
[SEAT]

buchs cam cati bani ai investit in mashinutza ca sa itzi cresti caii ?
vlad_Mafiotu is offline   Reply With Quote
Old 01-07-06, 13:18   #22
shadowro

Stage 5

shadowro's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]

din cip castigi 11% din puterea motorului , adica in cazul tau cam 12 cai acolo ... se poate si un soft race di ncare poti castiga in jur de 15 cai zic eu.
din filtru nu cred ca poti castiga mai mult de 3 cai.
3 cai in cazul bun ca sunt unele masini la care nu se simte absolut nici o diferenta.
eu zic ca la tine se va simti ca si eu am cordoba si am simtit o diferenta destul de mare cand am scos filtrele de aer.
evacuarea cap coada din inox cu serpi itzi va aduce undeva la 12-13 cai ... dar asta costa mult si se va auzit TARE
in total faci de o mamaliga daca esti hotarat sa faci modificari mai sus mentionate si cu siguranta nu vei avea probleme cu masinile de 100 de cai dupa ce faci ce am spus eu
shadowro is offline   Reply With Quote
Old 14-08-06, 23:23   #23
jimmy bones

Stage 2

jimmy bones's Avatar

auziti? la cat imi taie benzina(la ce turatie?) si aceasta masura d precautie imi protejeaja motorul sa nu bubuie?
jimmy bones is offline   Reply With Quote
Old 14-08-06, 23:25   #24
jimmy bones

Stage 2

jimmy bones's Avatar

si dak ii mai dai niste cp iti bubuie motorul dak o ti turata mai mult timp adik timp d o liniuta?
jimmy bones is offline   Reply With Quote
Old 17-08-06, 14:56   #25
Seat_TDI

Stage 5

Seat_TDI's Avatar

Member of:
[Midnight Racers]

eu am fost la astea de la Seat mi-au reprogramat centrala si mia mai intrat 25 cai,adik au dus motorul la puterea sa normala.ma gandesc si la un filtru de aer dar nu stiu cat de rentabil e.voi ce sfat imi dati?
Seat_TDI is offline   Reply With Quote
Old 21-08-06, 05:32   #26
needBrain
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

needBrain's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

diferentele dintre motoarele de 110 si 130 de cai sunt de soft si materialele din care sunt fabricate anumite piese,dar in principiu e acelasi motor
deci nu prea vad ce probleme ar putea sa-ti apara
cei de la vw au optat pt puteri diferite pe aceeasi motorizare pt a scadea costurile de fabricatie
Old 29-11-06, 15:47   #27
DACIA-Wrc

Stage 5

DACIA-Wrc's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

ai avut probleme cu masina de cand ai luat-o?
ca si eu vreau sa-mi cumpar una la fel...cu motor de 1.2l 12v 70 cp
da no...vreau ceva stafuri innainte
Old 05-12-06, 08:16   #28
bogdan_wrc
Audi Driver

Stage 5

bogdan_wrc's Avatar

Member of:
[AUDI]

Quote:
Originally Posted by Seat_TDI View Post
eu am fost la astea de la Seat mi-au reprogramat centrala si mia mai intrat 25 cai,adik au dus motorul la puterea sa normala.ma gandesc si la un filtru de aer dar nu stiu cat de rentabil e.voi ce sfat imi dati?
uita de filtru de aer la TDI. vei avea prob cu debitmetru 99% ....

aia cu intre 15-40 de cai din cip la 1.4 e tare. am ras juma de ora. nici la turbo de 1.8T nu castigi atat din varianta normala. doar din varianta race. cipul la astea fara turbo face un mare faaasss de max 5-6-7 cai. poate doar la V8 sa mai ridice semnificativ puterea cu vreo 15...16 )

eu nu inteleg de ce isi ia lumea motoare de 1.2 si 1.4 si vrea sa faca avioane de curse din ele. daca de aia au avut bani, sa mearga cu aia. nu toti ne permitem tuning... dar toti ne permitem masini noi, lucioase si vrem sa le punem la curse.

lasati mai masinile astea mici in pace, cu motoarele lor facute pt oras si consum...

It will never have enough power until I can spin the wheels at the end of the straightaway in high gear
bogdan_wrc is offline   Reply With Quote
Old 11-02-07, 10:33   #29
Alex23

Stage 5

Alex23's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Style in Motion]

o treaba nu aveti intrati pe id un_scumpi sa va dau eu poza cu seatu lu mama model 2001 da nu va muscati putza
Alex23 is offline   Reply With Quote
Old 20-02-07, 01:46   #30
fane cordoba

Stage 4

e greu sa scoti cai multi dintr-un motor aspirat .....am o cordoba de 1.4, 16V si 100 cp si mi se pare ca trage destul de bine ... avand in vedere ca e noua. Si unde mai pun ca imi ia 11% in oras .... dc ii mai pun cai consuma cat un audi allroad .. oricum nu faci prea mare lucru cu 15 cai in plus ... dc stii cum sa ii dai nu ai nevoie de acei 15 cai, bafta la tuning
fane cordoba is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -