Quote:
Originally Posted by BOGY26
cred ca nu ma insel, dar ai pierduut si in fata lui Flavius si a lui Florin(porsche TNT)...dar din cate am citit pe topicul tau i-ai facut de fiecare data
|
Ma in primul rind ma dau cu oricine din cei enumerati de tine mai sus si in al doilea rind intreaba proprietaru seatului daca am avut sau nu seansa acum la Bucovat neam dat sus de 4 ori si intreabal daca a cistigat macar o data sau intreabal pe Duta ca era cu el in masina sau pe toti cei care au participat la vtm acum si au vazut sau au fost toti orbi iar ? si cu Flavius nu mam dat doar de 2 ori cd masina mea nu mersese nici 5 km dupa cei pusesem motoru acela si mam dat cu el cu roti pe 15 si ridicata de bot si fara unghi facut si tot lam batut au fost martori Armand , Banica si Poe nu mint si a doa oara neam pus sa ne dam si era 3 ,2 si el a plecat si asta a fost nu neam mai dat intreabai pe acei baieti care au fost acolo mai departe cu Florin mam dat cd mam dat si cu flavius si lam batut si mam mai dat o data si ma batut si dupaia ma mai batut si la arad asa ca nu mint eu recunosc si mai departe daca u sti cd mam nascut eu si exista masina aia si eu nu stiu sami zici si mie ca vorbesti cam mult ai masina ?hai sa vedem ce si cum ca doar de fun leam facut eu astept orice provocare
A si sa te mai intreb ceva o masina cu motor de 2000 aspirat sa bata una de zici tu ca are 300+ si turbo eu cred ca este mare lucru
intereseazate si vezi daca mint.