Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > SEAT > Masina mea Seat

Closed Thread

Thread Tools
Old 06-04-10, 22:04   #181
VladM
Seat Driver

Stage 5

VladM's Avatar

Member of:
[SEAT]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[AUDI]
[Opel]
[Fiat]
[ALFA ROMEO]
Default Re: Seatul meu minor !

Adjudecat ! Pastrez Seatul si ma apuc de el.Daca stie cineva vreunul la dezmembrari va rog sa ma anunti,dau un chico ! Acum ma pun la cautat pe net ce am nevoie.Va multumesc pentru sfaturi.
VladM is offline  
Old 06-04-10, 22:12   #182
bluey
Audi Driver

Stage 5

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]

www.dezmembrari.ro.
Au un formular online pe care il completezi cu ce iti trebuie si te suna sau iti dau mail cei care au ce iti trebuie,
Ai reusit sa afli ce tip de motor e pe masina?

The best exhaust for a turbo is the least exhaust.
bluey is offline  
Old 06-04-10, 22:13   #183
VladM
Seat Driver

Stage 5

VladM's Avatar

Member of:
[SEAT]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[AUDI]
[Opel]
[Fiat]
[ALFA ROMEO]

E 1.9 TDI de 90 de cai. Da nu e ALH-u. E cu injectie clasica.

Last edited by VladM; 06-04-10 at 22:17.
VladM is offline  
Old 06-04-10, 22:17   #184
bluey
Audi Driver

Stage 5

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]

Afla ce motor e.
Probabil 1z dar ca sa fii sigur
bluey is offline  
Old 06-04-10, 22:19   #185
VladM
Seat Driver

Stage 5

VladM's Avatar

Member of:
[SEAT]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[AUDI]
[Opel]
[Fiat]
[ALFA ROMEO]

Quote:
Originally Posted by bluey View Post
Afla ce motor e.
Probabil 1z dar ca sa fii sigur
Oricum mie imi trebuie piese de caroserie,si nu conteaza motorul.
VladM is offline  
Old 06-04-10, 22:26   #186
bluey
Audi Driver

Stage 5

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]

Eu te intrebam ce motor ai in eventualitatea ca ai idei de tuning
bluey is offline  
Old 06-04-10, 22:34   #187
VladM
Seat Driver

Stage 5

VladM's Avatar

Member of:
[SEAT]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[AUDI]
[Opel]
[Fiat]
[ALFA ROMEO]

Am idei Bluey,dar intelegi,am doar 18 ani,venituri 0,astea doar in timp. Acum caut sa o aduc la linia de plutire sa merg cu ea. Oricum te respect foarte mult pentru ce ai facut din acel Audi si am sa-ti mai cer sfaturi daca nu deranjez.
VladM is offline  
Old 06-04-10, 22:34   #188
B XX ADI

Stage 5

B XX ADI's Avatar

Member of:
[VW]
[DACIA]
[RENAULT]
[DreamWorks Club]

motorul care il are el pe masina il am si eu pe un transporter 3...si vreau sa spun ca la cat de grea e masina trage bine( ca si idee 140km/h si cred ca se mai putea dar nu am riscat dabea montasem motorul pe masina ) ...masina lui fiind mai usoara...este un motor cu un cuplu foarte bun, cel mai probabil seria motorului este 1y sau 1z cum a spus bluey. mult succes!
https://forum.4tuning.ro/83-car-styli...e-chimica.html
CONTACT 0763096148
B XX ADI is offline  
Old 06-04-10, 22:52   #189
VladM
Seat Driver

Stage 5

VladM's Avatar

Member of:
[SEAT]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[AUDI]
[Opel]
[Fiat]
[ALFA ROMEO]

Quote:
Originally Posted by B XX ADI View Post
motorul care il are el pe masina il am si eu pe un transporter 3...si vreau sa spun ca la cat de grea e masina trage bine( ca si idee 140km/h si cred ca se mai putea dar nu am riscat dabea montasem motorul pe masina ) ...masina lui fiind mai usoara...este un motor cu un cuplu foarte bun, cel mai probabil seria motorului este 1y sau 1z cum a spus bluey. mult succes!
Multumesc mult,acum iau numere de telefon,maine telefonez la persoane si care are cele mai bune preturi am dat comanda
VladM is offline  
Old 06-04-10, 22:57   #190
RIcKO
BMW Driver

Stage 5

RIcKO's Avatar

Member of:
[BMW]

Quote:
Originally Posted by VladM View Post
haha ) cu timpul o sa le fac,usor usor,ca nu sunt baiat de bani gata si nici nu o sa investesc chiar toti banii in masina. Am o viata,trebue sa ma si distrez,trebuie si o haina,nu pot sa ma imbrac din standuri,mai una mai alta

hahahahha.....urmaream topicul tau si m-am amuzat foarte tare la chestia cu impartitul banilor :P.....frate ....imi cumparasem acum 2 ani vreo 4 perechi de adidasi din spania si ceva pantaloni si tricouri ....de atunci nimic .....masina imi mananca si sufletul ce sa mai zic de bani .......ai sa vezi dupa ce iei niste jante cum trebuie suspensie si dupa asta parca vad ca trebuie trase aripile ...etc .....chestile astea se leaga vrei nu vrei chestia asta cu modificatul masinilor e deja ca un viciu si cred ca o pot spune in numele tuturor celor care sunt activi pe forumul asta .....oricum iti urez bafta cu proiectul tau

RIcKO is offline  
Old 06-04-10, 22:59   #191
VladM
Seat Driver

Stage 5

VladM's Avatar

Member of:
[SEAT]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[AUDI]
[Opel]
[Fiat]
[ALFA ROMEO]

Quote:
Originally Posted by RIcKO View Post
hahahahha.....urmaream topicul tau si m-am amuzat foarte tare la chestia cu impartitul banilor :P.....frate ....imi cumparasem acum 2 ani vreo 4 perechi de adidasi din spania si ceva pantaloni si tricouri ....de atunci nimic .....masina imi mananca si sufletul ce sa mai zic de bani .......ai sa vezi dupa ce iei niste jante cum trebuie suspensie si dupa asta parca vad ca trebuie trase aripile ...etc .....chestile astea se leaga vrei nu vrei chestia asta cu modificatul masinilor e deja ca un viciu si cred ca o pot spune in numele tuturor celor care sunt activi pe forumul asta .....oricum iti urez bafta cu proiectul tau
Incercam sa ma consolez singur,stiu cam care-i treaba )) Dar na,o sa incerc sa ma limitez. Am noroc ca parintii mei detin un service auto si ma ajuta mecanicii mei,ma mai bag si eu,ma ajuta si tata si ma voi descurca si singur la unele chestii,dar in mare parte asa e ) Problema la mine e ca nu pot fi ca ceilalti,sa am aceasi imbracaminte,daca vad ceva la cineva ca mine nu mai port,asa ca de obicei cheltui destui bani de pe haine si de astea,acum vom trai si vom vedea ) Multumesc,chiar m-ati ajutat sa ma hotarasc sa readuc la viata masina asta,promit ca incerc sa nu dezamagesc pe nimeni.
VladM is offline  
Old 06-04-10, 23:04   #192
RIcKO
BMW Driver

Stage 5

RIcKO's Avatar

Member of:
[BMW]

eu cred ca satisfactia este mai mare atunci cand te plimbi cu masina ta , care este asa cum ai visat-o, cel putin pt mine este mai important decat daca mai are cineva un tricou ca al meu sau mai stiu eu ce.....spor
RIcKO is offline  
Old 06-04-10, 23:16   #193
Dementor

Stage 4

Ma bucur ca te-ai decis, nu cred ca o sa fi dezamagit de hotarare.
Mult succes, pune-o la punct si scoate-o mai mult prin oras ca are si ea nevoie
Dementor is offline  
Old 06-04-10, 23:17   #194
VladM
Seat Driver

Stage 5

VladM's Avatar

Member of:
[SEAT]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[AUDI]
[Opel]
[Fiat]
[ALFA ROMEO]

Sa o fac si o scot,si sa iau permisul.Multumesc de urari. Am scos-o azi la o plimbarica mica printre blocuri
VladM is offline  
Old 07-04-10, 18:29   #195
VladM
Seat Driver

Stage 5

VladM's Avatar

Member of:
[SEAT]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[AUDI]
[Opel]
[Fiat]
[ALFA ROMEO]

I-am luat cateva piese noi,cum ar fi:faruri,semnalizari,bara fata,grila dintre faruri. Si maine trebuie sa mai fac comanda de la dezmembrari:bara aia de protectie de sub spoilar,aripa dreapta,spoilar spate,gura de caldura de aia din masina,butuci de la portiere si portbagaj,dupa va intra la tinichigiu si apoi cred ca o voi folia. Nu stiu ce culoare:alb,portocaliu,negru mat. Ceva pareri ?
VladM is offline  
- Copyright 2025 4Tuning -