va salut,sunt nou pe forum, sunt posesorul unui seat leon 1.9 tdi 110 cai l am cumparat de o luna inainte am avut un vw bora 90 cai diesel, sunt foarte multumit de aceasta masina nici nu se compara cu fosta.am sa pun niste poze cu noua achizitie
eu zuc ac ar merge si un cip care sa o duca cam la 140 cp
si eventual evacuare dupa catalizator...........adica o teava cu ornament in cap
o sa vezi o diferenta uriasa fata de stock
oricum...frumoasa masina
eu m-ai am un astra la care i-am facut evacuarea
poti merge la borla.
faci programare si iti fac baietii ceva frumos plus ornament de la ei.
acum nu stiu exact pe act sa fcai traseu.....poti incerca pe 6o-63
eu m-ai am un astra la care i-am facut evacuarea
poti merge la borla.
faci programare si iti fac baietii ceva frumos plus ornament de la ei.
acum nu stiu exact pe act sa fcai traseu.....poti incerca pe 6o-63
este buna ideea dar acum ma intreb nu o sa imi de a mult mai mult fum?oricum acum imi da fum de la chip.
fum va scoate dar va trage clar mai bine....pt ca acum ea face presiune mai mare dar nu o da la fel de repede....o sa vezi o imbunatatire la acceleratie.
cum ti-a afectat consumul aceasta crestere de cai, cam cu cat e mai mare?
si inca ceva acum catva timp vroiam o bora acum sunt reprofilat pe leon zi-mi si mie care sunt diferentele majore care te incanta si cam cu cat s-a scazut confortul pasagerilor din spate caci e usor mai mica masina?
dar ca stabilitate nu era mai buna bora caci sunt persoane care zic ca are probleme leon-ul cu stabilitatea in curbe?
si inca ceva cam pe langa subiect dar pe aproape ce ar fi mai bine un leon 1.9 tdi 110cp cu cip pt ai face 140 sau un leon 1.9 tdi-pd 150cp?
se pot inmulti cu cip si cei 150 si daca da cam pe la cat ar ajunge?