Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > SEAT > Masina mea Seat

Reply

Thread Tools
Old 22-10-10, 15:56   #121
bobby_gsi2
Opel Driver

Stage 5

bobby_gsi2's Avatar

Member of:
[Opel]
[4Rally]
Default Re: Seat Ibiza

Quote:
Originally Posted by Blondy26 View Post
Ce culoare vrei sa o faci? Din ce an e masina? Si la cat ai vrea sa o dai? Poate imi intregesc parcul auto) sa am 2 ibize:X si scap de 2 masini si le dau pe una si buna ...mai ales ca e 1,2l...asa in cinstea iubirii mele pierdute...in lupta cu un taximetrist
Culoarea ramane cea originala, o vopsesc doar exterior. Maine dau jos de pe ea ce se poate, manere, stopuri faruri plastice etc etc si luni o duc la vopsitor.
E din 2003 are 101 000 , a plecat anul trecut suparata in Germania pe platforma sa isi insoteasca proprietarul si pana saptamana trecuta a stat acolo. Chiar a primit si o revizie acolo dar s-a intors in tara ca proprietarul a tradat-o pt un golf 5 . De data asta a mers pe rotile ei si nu cocotzata )
Are aer conditionat, geamuri electrice, servo, volan reglabil, jante aliaj, 4 sau 6 airbag-uri. E varianta aia de 47 kw , radio -cd (asta nu stiu daca e optional sau nu ) )
Le: pretul nu il stiu....am vazut ca pe net se invart la peste 4000 dar eu cred ca o dau sub 4000.

2,0 MPI.......109 iepe si shase cai frumosi
bobby_gsi2 is offline   Reply With Quote
Old 28-10-10, 00:21   #122
Blondy26
Seat Driver

Stage 4

Blondy26's Avatar

Member of:
[SEAT]

Quote:
Originally Posted by bobby_gsi2 View Post
Culoarea ramane cea originala, o vopsesc doar exterior. Maine dau jos de pe ea ce se poate, manere, stopuri faruri plastice etc etc si luni o duc la vopsitor.
E din 2003 are 101 000 , a plecat anul trecut suparata in Germania pe platforma sa isi insoteasca proprietarul si pana saptamana trecuta a stat acolo. Chiar a primit si o revizie acolo dar s-a intors in tara ca proprietarul a tradat-o pt un golf 5 . De data asta a mers pe rotile ei si nu cocotzata )
Are aer conditionat, geamuri electrice, servo, volan reglabil, jante aliaj, 4 sau 6 airbag-uri. E varianta aia de 47 kw , radio -cd (asta nu stiu daca e optional sau nu ) )
Le: pretul nu il stiu....am vazut ca pe net se invart la peste 4000 dar eu cred ca o dau sub 4000.
Am observat ca pe la 3500-3700 se invart preturile, din pacate au scazut foarte mult... Eu ma rog sa-mi vina banii pana la data prevazuta de contractul notarial (23 noiembrie) ca altfel pierd si masina si banii achitati pana acum...totusi cu restu ramasi, fac rost si din piatra seaca sa mai pun cateva sute ca tot Seat Ibiza vreau sa-mi iau, poate sa fie si de 64cp, Ibiza sa fie!:X...deja am dat-o in disperare...sufar dupa masinuta mea. Bine, acum sper sa fie toate bune si sa nu pierd nici un ban si totul sa mearga struna, ca totusi, asa se preconizeaza, ii stresez zilnic pe cei de la asigurari si vad ca se ocupa de dosar, din fericire I'm keeping my fingers crossed!

Seat Ibiza 6L Emocion Red - 1,2L 12V - 2006

Ford Focus 2nd gen Facelift Tango red - 1,6L 16V Duratec - 2011

---===CT-26-YRA & CT-25-YRA===---
Blondy26 is offline   Reply With Quote
Old 28-10-10, 12:47   #123
bobby_gsi2
Opel Driver

Stage 5

bobby_gsi2's Avatar

Member of:
[Opel]
[4Rally]

Galbioara momentan e ca si vanduta, nici macar nu am apucat sa o vopsesc ca noul proprietar s-a indragostit de ea. vineri sau sambata iese de la vopsit...apoi tre sa o echipez....sper sa apuc sa ii fac o poza doua ca asta e copt sa o ia mai repede.
Tampitu` vroia sa ii puna gpl ))))
bobby_gsi2 is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -