YUS, nici nu stiu cum sa-ti spun asta ca sa nu se supere nimeni.... ma rog, o sa incerc: prietenii tai, din cate stiu eu, sunt vopsitori (sau cel putin unul dintre ei); vopseaua aplicata pe bord, din cate vad eu, este data direct pe bord, acesta fiind lasat asa, cu textura din fabrica; nu este posibil asa ceva, mai bine le spuneai dinainte sa-l faca bine sau sa nu-l mai faca deloc.
Trebuia matuit bine de tot bordul, trebuia aplicat apoi plastic primmer, apoi incarcat cu sprit-chit si slefuit de 10 ori daca era nevoie, numai sa iasa lucios, drept.
Deja imi aduc aminte cand isi batea joc de mine vopsitorul meu... vad ca si la tine e aceeasi situatie, si la exteriorul masinii la fel au procedat... pe cuvant, imi vine sa dau o fuga pana acolo sa le spun eu ce si cum, ce naiba?

am vrut sa le zic de prima-prima data (cand am venit cu jantele alea albe) ca aia nu e manopera ce-au facut ei acolo, pe cuvantul meu ca mai bine am finisat si vopsit EU prima data in viata mea, chiar daca vorbim de spray in ambele cazuri.
Imi pare rau ca am reactionat asa, dar nu e posibil... nu pot sa cred ca exista cineva care sa creada ca, in felul asta, a dat o mana de ajutor...
Nu zic ca nu ar fi ei capabili sa lucreze mai bine, dar tocmai la tine s-au gandit sa procedeze asa?
Stiu ca sunt multe de facut in timp putin (ca la fel am facut si eu mereu), dar mai bine pui accentul doar pe muzica si participi doar la capitolul asta... nu vreau sa te dezamagesc, dar stiu ca sunt multi carcotasi si n-o sa-ti placa atunci cand o sa auzi critici de genul "ia uite-l si p'asta ce lufturi are!" si alte alea... sunt satul, dar asta e inevitabil, pe ei nu-i intereseaza ca tu ai refacut masina de la zero in 2 saptamani (exemplu), pe cei mai multi ii intereseaza doar sa gaseasca o scama, o zgarietura, ceva ne-la-locul-lui doar ca sa comenteze... o sa vezi.
Concluzia mea este ca ar trebui sa cosmetizezi cat mai bine ceea ce este legat de muzica, iar daca tot nu poti sa termini toata masina la timp, scoate bordul si fa-l cum trebuie, impreuna cu celelalte plastice. Scoate ornamentele de pe stalpii "A", vopseste-le si pe ele (vezi ca sunt foarte fragile), plasticele de la schimbator si frana de mana la fel.
Orice mai ai nevoie, intreaba-ma si pe mine, mai am o parte din plasticele de la interior, mai am si un volan daca ai nevoie sa-l sacrifici. Daca ai un butuc de Tico, iti pot imprumuta un volan mai mic, imitatie MOMO, care e deja vopsit cu albastru (vezi poza atasata).
Iti pot imprumuta chiar si scaunele alea Sparco. Am si un set de huse pe albastru cu negru, pentru scaunele originale. Cu amplificatorul ramane valabil, nici nu il montez pana cand nu termini tu cu el.
Ne auzim azi sau maine la telefon!