off off presimt ca iese ceva tare din masina asta bine andule baga mare chiar imi place ce vad si poate o sa vin vreodata prin craiova chiar mi`as dori sa ma dai o tura
sa nu uitam ca botul masinii a fost grunduit si antifonat in totalitate ! iar motoru este aproape gata, schimbat garnituri baie de ulei,schimbat garnitura evacuare+admisie ,schimbat garnitura capac culbutori,urmeaza capac delcou +lulea,tot motorul a fost curatat inclusit blocul motor si baia de ulei
sa nu uitam ca botul masinii a fost grunduit si antifonat in totalitate ! iar motoru este aproape gata, schimbat garnituri baie de ulei,schimbat garnitura evacuare+admisie ,schimbat garnitura capac culbutori,urmeaza capac delcou +lulea,tot motorul a fost curatat inclusit blocul motor si baia de ulei
you must like really open a dedicated garage
o mica , curiozitate : vesmantul o sa fie pe masura restului ?
andule dar de ce nu ai folosit mastic pensulabil peste sudurile alea? o chestie care se poate intampla este depunerea de praf, nisip intre suduri iar cu timpul apare si rugina... asta depinde de antifon dar cred ca arata mai estetic dat cu mastic frumos......