sal man!!! scz ca ma bag aiurea , dar n-ai sa vezi niciodata un cielo de korea cu an de fabricatie de cel putin 10 ani (96, 97 ,9

care sa atinga viteaza aia...190km/h poate trasa si impinsa !!! la un motor OHC cum ai tu mai mult de 170km/h nu sari...si asta cu totul in regula (motor , directie etc) !!! iar legat de ce-am vazut mai sus acele filmuletze nu' spun nimic!!! pai la 190km/h pot spune ca zbori , ceea ce la tine nu se vede!!! spun asta pt ca si mie mi s-a intaplat. ai probleme cu vitezometrul!!! daca te uiti atent pe filmuletz...cand esti pe la 150km/h se observa foarte vizibil ca nu ai mai mult de 100km/h (asta o spune viteza cu care misca linia discontinua dp autostrada) deci ca urmare...ai probleme la vitezometru...ti s-a uzat capul ala de plastic in care intra cablu de kilometraj!!! asa mi se intampla si mie pana cand am remediat problema! la 40km/h imi indica in jur de 90-100 km/h , dar turatia era normala!!! iar ca parere...n-ai sa vezi un cielo korean (standard) atingand 190km/h in 4000rpm !!! eu cu espero-u meu 1.8 am atins 200km/h in 5000 rpm...si asta cu motorul schimbat cu ceva mult mai puternic decat cel standard!!! bafta