Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DAEWOO > Masina mea Daewoo

Closed Thread

Thread Tools
Old 19-11-08, 23:47   #2071
Antonyo20

Stage 5

Antonyo20's Avatar

Default Re: CT-04-CPF - un Tico verde de Constanta

Salut si nu deranjezi cu nimnic! Tico stock are distanta intre prezoane 4x114.3. Distanta care o gasesti mai rar..si o au mai mult masiniile japoneze/koreene.Numai bine si sanatate multa!
Antonyo20 is offline  
Old 11-12-08, 21:54   #2072
pisicutahot

Stock

frate sincer detest ticourile dar al tau e mortal !!!
pisicutahot is offline  
Old 11-12-08, 22:26   #2073
morpheusmaster

Stage 5

morpheusmaster's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]

Antonyo, ce iai mai facut tata? Nu am mai vazut nimic pe aici...pregatesti tu ceva...acu spune ce
morpheusmaster is offline  
Old 12-12-08, 00:35   #2074
Antonyo20

Stage 5

Antonyo20's Avatar

Salut!Din pacate nu am mai facut nimic la ea..decat montat un set de pedale Sparco de curse.Am fost si sunt intr-o perioada proasta cu banii..dar sper ca pana prin februarie..sa-mi revin... .Urmatorul proiect va fi mai mult de 80% motorul de Daihatsu Charade al lui Alex.Am gasit cine sa-l puna..sa-mi modifice frane..+electrician bun pentru ca motorul nu are partea eletrica!De asemenea in Februarie masina va fi revopsita..tot verde..dar un alt verde..o sa pun o poza cu ce verde a-s vrea..si sa-mi zicetzi si voi daca merge culoarea asta sau nu.. .
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	untitled.JPG
Views:	907
Size:	29.0 KB
ID:	725062  

Last edited by Snapy_xxl; 12-12-08 at 09:22.
Antonyo20 is offline  
Old 12-12-08, 00:43   #2075
morpheusmaster

Stage 5

morpheusmaster's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]

Man...verdele ala e superb!!! Asa are Ono pe Porche sau cva n genu...cva asemanator are si bodyspeed pe oltcitu lui...din nou o nuanta superba...si inca ceva...verdele ala a vrut quick sa faca CPF...dar nu ia iesit...asa ca AI MARE MARE MARE GRIJA CINE ITI DA VOPSEAUA PE MASINA si baga multa perla in lac!!! Sper ca sa iti iasa exact asa!!! O sa fie bomba daca o sa iasa asa...si cu motorasul de Charade am sa te invidiez...succes...and btw...in luna decembrie cine nu sta prost cu banii??
Old 12-12-08, 15:11   #2076
Antonyo20

Stage 5

Antonyo20's Avatar

Da..pai nu stateam prost cu banii daca nu intervenea ceva... .Un lucru` este clar...nu voi renuinta pentru nimic in lume ...sa pun motoru` de Daihatsu.Scaunele vor fi schimbate cu unele OMP..+un set de centuri OMP in 4 puncte.De asemenea Rollbar-ul il voi face la un vecin..care pregateste multe masini din campionatul de VTM si CNR..mai exact la domnul Dan Necula.Si vor fi mai multe pe viitor...totul depinde de bani.
Antonyo20 is offline  
Old 12-12-08, 21:43   #2077
bodyspeed

Stage 5

bodyspeed's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[Oltcit]
[4Rally]
[BMW]
[FOTO]

Quote:
Originally Posted by morpheusmaster View Post
Man...verdele ala e superb!!! Asa are Ono pe Porche sau cva n genu...cva asemanator are si bodyspeed pe oltcitu lui...din nou o nuanta superba...si inca ceva...verdele ala a vrut quick sa faca CPF...dar nu ia iesit...asa ca AI MARE MARE MARE GRIJA CINE ITI DA VOPSEAUA PE MASINA si baga multa perla in lac!!! Sper ca sa iti iasa exact asa!!! O sa fie bomba daca o sa iasa asa...si cu motorasul de Charade am sa te invidiez...succes...and btw...in luna decembrie cine nu sta prost cu banii??
La mine nu apare poza !!!
Perla se baga in vopsea , nustu sigur daca la toate vopselurile e la fel , a mea a fost standox, lacul tot la fel, desi scumpa ,,,dar merita si ultimul banut
Bafta in continuare Antonio . e bine ca te-ai decis cu privire la schimbarea nuantei , conteaza sa nu fie una pe care o vezi peste tot
Old 13-12-08, 00:23   #2078
morpheusmaster

Stage 5

morpheusmaster's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]

Ziceai mai sus ca iti iei niste OMP...eu caut niste scoici second hand la un pret ok...cand te hotarasti sa le dai inainte sa cauti cumparator...fami o oferta pentru ele...
Old 14-12-08, 08:39   #2079
quick_5hifter

Stage 5

quick_5hifter's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Xtreme Club Emotion]
[DAEWOO]
[Toyota]
[Opel]

Quote:
Originally Posted by morpheusmaster View Post
Ziceai mai sus ca iti iei niste OMP...eu caut niste scoici second hand la un pret ok...cand te hotarasti sa le dai inainte sa cauti cumparator...fami o oferta pentru ele...
Salutare tuturor!

Poza nu apare nici la mine.... posibil sa fie din cauza forumului.

In legatura cu scaunele, luati-le in considerare si pe ale mele (alea bej de pe CPF). Nu le dau chiar ieftin, dar le dau si la bucata, accept si schimb cu unele reglabile, usoare (tot aftermarket).

Toate cele bune!
Old 15-12-08, 17:05   #2080
AG-20-MCA

Stage 5

AG-20-MCA's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
Default Re: AG-22-SAT - Un Tico verde de Pitesti #2

Uite Antonyo sa iti faci o idee cum ar arata masina cu verdele asta
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Antonyo.jpg
Views:	933
Size:	480.8 KB
ID:	728164  
AG-20-MCA is offline  
Old 16-12-08, 11:21   #2081
morpheusmaster

Stage 5

morpheusmaster's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]

Km asa ar arata...dar eu spun ca ar arata mult mai traznit in realitate decat in poza aia...oricum...cand am vazut poza mica am zis ca deja a vopsito...am ramas DAMN!!! Fao asa DAR SA ITI IASA
Old 16-12-08, 18:04   #2082
quick_5hifter

Stage 5

quick_5hifter's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Xtreme Club Emotion]
[DAEWOO]
[Toyota]
[Opel]

Salut din nou!

Verdele asta trebuia sa iasa si masina mea, dar n-a fost sa fie....sper sa iasa macar a ta culoarea asta, dar mare grija sa-ti notezi combinatia!

Cu privire la titlul topicului... nu stiu cine si de ce l-a schimbat, dar cred ca trebuia sa-mi dau si eu cu parerea. Nu-i nimic, o fac acum: am inceput topicul cu mai bine de 2 ani in urma, am scris sute de reply-uri, majoritatea legat de ceea ce am facut si ceea ce voiam sa fac cu Tico-ul meu. Am primit ca raspuns si mai multe sute de reply-uri, in mare parte critici, aprecieri, urari, sugestii etc. Era mandria mea sa am topicul asta, era bucuria mea cea mai mare cand vedeam in mail "XYZW has posted a new reply to thread <CT-04-CPF .....>".
Nu mi se pare normal sa ingropam cei doi ani in care v-am prezentat masina MEA. Da, mi se pare normal ca (in cazul separarii topicurilor) topicul meu sa nu mai fie sticky si sa ajunga undeva pe pagina 5-6-20.

@Antonyo: cand am stabilit ca poti sa postezi in continuare pe acest topic, nu am discutat nimic de schimbarea titlului... mai degraba iti faceam cadou diplomele si cupele obtinute de Tico-ul meu datorita exteriorului, decat sa-mi DISPARA topicul meu.

PS: Am nevoie urgent de baterie!

Imi pare rau daca am suparat pe cineva, dar cel mai suparat raman eu! Toate cele bune!
quick_5hifter is offline  
Old 16-12-08, 18:22   #2083
TM32CIP

Stage 5

TM32CIP's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Quote:
Originally Posted by quick_5hifter View Post
Salut din nou!

Verdele asta trebuia sa iasa si masina mea, dar n-a fost sa fie....sper sa iasa macar a ta culoarea asta, dar mare grija sa-ti notezi combinatia!

Cu privire la titlul topicului... nu stiu cine si de ce l-a schimbat, dar cred ca trebuia sa-mi dau si eu cu parerea. Nu-i nimic, o fac acum: am inceput topicul cu mai bine de 2 ani in urma, am scris sute de reply-uri, majoritatea legat de ceea ce am facut si ceea ce voiam sa fac cu Tico-ul meu. Am primit ca raspuns si mai multe sute de reply-uri, in mare parte critici, aprecieri, urari, sugestii etc. Era mandria mea sa am topicul asta, era bucuria mea cea mai mare cand vedeam in mail "XYZW has posted a new reply to thread <CT-04-CPF .....>".
Nu mi se pare normal sa ingropam cei doi ani in care v-am prezentat masina MEA. Da, mi se pare normal ca (in cazul separarii topicurilor) topicul meu sa nu mai fie sticky si sa ajunga undeva pe pagina 5-6-20.

@Antonyo: cand am stabilit ca poti sa postezi in continuare pe acest topic, nu am discutat nimic de schimbarea titlului... mai degraba iti faceam cadou diplomele si cupele obtinute de Tico-ul meu datorita exteriorului, decat sa-mi DISPARA topicul meu.

PS: Am nevoie urgent de baterie!

Imi pare rau daca am suparat pe cineva, dar cel mai suparat raman eu! Toate cele bune!
ai foarte mare dreptate. la randul meu nu vreau sa supar pe nimeni, dar de ce nu s-a procedat de la bun inceput cum ai facut tu cu toyota ? lasi link cu noul thread si gata.

toate cele bune - timisoara
Old 16-12-08, 19:00   #2084
morpheusmaster

Stage 5

morpheusmaster's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]

quick iti dau perfecta dreptate...ieri am intrat pe mail pe "CT-04...." si cand intru pe forum vad ca imi scrie "AG....." si am ramas ....acum iar intru pe mail si vad "AG...." si cand am intrat si am vazut ca e din nou "CT-04..." ASA AM FACUT !!!!

Si da quick...deci nu sunt singurul care is cand vad pe mail "xyz has posted a new coment on My Seicento - NT O5 YRJ"

Toate cele bune tuturor!!!
Old 16-12-08, 20:11   #2085
Geo_ZGA
Daewoo Driver

Stage 5

Geo_ZGA's Avatar

Member of:
[Moderators]
[DAEWOO]

Nici n-am fost atent... citisem ce a zis Alex si incepusem sa editez titlul inapoi la cel vechi Si cand termin, observ ca e de doua ori
Da, nu e corect ca s-a modificat fara stirea ta, dar eu am zis de la inceput o treaba... trebuiau separate topicurile. Stiu ca este munca ta, dar s-a terminat la un punct si trebuia facuta o distinctie intre cele doua masini. Acum faptul e consumat...