Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DAEWOO > Masina mea Daewoo

Closed Thread

Thread Tools
Old 30-03-08, 12:59   #1801
aikman

Stage 5

aikman's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
[VW]
[Opel]
Default Re: CT-04-CPF - un Tico verde de Constanta

ma bag si eu putin in seama ... nu inteleg ce are toata lumea cu verde ... tu cate masini ai vazut culoarea asta ? toata masinile care le vezi sunt rosii negre si gri metalizat ... si jantele ... cum dracu te iei de jante ? ) unde ai vazut tu tico cu jante de 16 cand normal tico are 12 ) cei care pun pe 13 posteaza pe aici ca si tuning ) omu are pe 16-17 nu mai stiu exact eu nu prea stiu romanii cu asa ceva scuze alex ... nu am rezistat
Old 30-03-08, 13:21   #1802
Luchiano

Stage 2

Hehehe Alex. Aceeasi problema am avut-o si eu cu fostul meu Tico. O "sursa" neidentificata nici pana azi care sugea curent si noaptea. Bafta la identificare dar te anunt ca iti va fi foarte greu sa o gasesti. Eu credeam la un moment dat ca , cd-cplayerul imi suge curent in continuu. Nici pana azi nu stiu de ce cateodata ramaneam fara baterie dimineata. Repet : Multa bafta.
Luchiano is offline  
Old 30-03-08, 13:46   #1803
CobraArt

Stage 5

CobraArt's Avatar

Member of:
[DACIA]
[2 Roti]

Quote:
Originally Posted by aikman View Post
cei care pun pe 13 posteaza pe aici ca si tuning )
Vezi ca o dai in barci,amice.
CobraArt is offline  
Old 30-03-08, 13:50   #1804
aikman

Stage 5

aikman's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
[VW]
[Opel]

ce ma ?? ce barci ?? glumeam si eu ... incercam sa apar si eu imaginea de la tico squad ) sa inteleg ca ai pe 13 de ai sarit asa )
aikman is offline  
Old 30-03-08, 18:26   #1805
Snapy_xxl
4Tuning International Member

Stage 5

Snapy_xxl's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Tuning International]
[DAEWOO]

Quote:
Originally Posted by B-64-KTL View Post
Bodyspeed daca prin usa aia de cielo te referi la clapeta de la rezervor iti spun eu ca este din tabla.

Quick: Supe marfa masinuta...bafta in continuare.
KTL, usita aia impreuna cu balamaua e din plastic...m-am uitat si eu acum o ora
Snapy_xxl is offline  
Old 30-03-08, 18:49   #1806
WOLFI3

Stage 4

WOLFI3's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

QUICK.....QUICK.....nu stiu de ce te-ai grabit cu cularea!! Aveai timp....!!! Mie imi place le nebunie sa stii! Io zic ca merge forte bine culoare cu aspectul masinii!!! II ok si scaunul galben cu verde...cromatul cu verde...ii super fainutza...la prima vedere am zis...HUUUU aia daaa....da deja imi place mult!!! Sa-l folosesti sanatos!!

...:::TUNING 4EVER by WOLFI3:::...

Last edited by Snapy_xxl; 30-03-08 at 22:17.
WOLFI3 is offline  
Old 30-03-08, 19:28   #1807
topser
Fiat Driver

Stage 5

topser's Avatar

Member of:
[Fiat]
[DACIA]
[DAEWOO]

Pentru criticii lui Alex va spun ca e usor sa judeci din afara ! In legatura cu jentile intr-adevar e foarte greu pt ca sunt 114.3 la prezoane ! Masina nu este gata , mai e mult de lucru la ea nu s-a scapat nimic din vedere !
BMW E30 Coupe 1989 320i - CT 88 SRH

BMW E30 Sedan 1991 320i - CT 50 AID

Peugeot 306 1994 1.8i - CC 6992 CB
topser is offline  
Old 30-03-08, 21:12   #1808
SoundIdentity

Stage 5

SoundIdentity's Avatar

Member of:
[Moderators]
[VW]

mai baieti!!!
ma repete in acest kit exterior este foarte multa sudoare timp si investitie...nu am nimic cu caroseria totul e complex inca chiar mai mult ca la alti vorbind de aripi si capota total refacute si inlocuite....care multi nu le avem......
aici problema este continuare in ceea ce s-a nascut aici
culoare si jante cu spite cu care e plin centrul :P:P:P ...deacord ca sunt poe 16 dar modelul nimic nimic modern ....doamne da sa nu se supere pe mine omu ca departe de mine sa il jignesc

AUTO HI-FI&TUNING CENTER STR.ADY ENDRE NR 45/A VANZARI REPARATII DECODARI SI INSTALARI AUDIO VIDEO
PERSONALIZAM INSTALATII AUDIO CONSTRUIM MASINI DE EXPOZITII SI CONCURSURI LA STANDARDE COMPETENTE
SoundIdentity is offline  
Old 30-03-08, 21:35   #1809
WOLFI3

Stage 4

WOLFI3's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Nu zic ca nu a fost frumos....inca in vremuri cand a fost alba...si cu celelalte jante....da cred ca acuma ii iarasi la un nivel inalt cu exterioru...cu care usor ar putea participa la un tuning show...unuia ii place altuia nu!! Nu sunt io de partea lui QUICK DA NICI DE PARTEA LUI SANDU.....pur si simplu zic ce imi spune ochiu..(am un ochi magic)poate era mai bine alba...poate ii mai bine asa cum ii acuma.....NU CONTEAZA....in primul rand tie trebuie sa-ti placa...si sa stii ca ai o masina unicata IESITA DIN COMUN!!!!! BV!!
WOLFI3 is offline  
Old 31-03-08, 01:02   #1810
frozzen
BMW Driver

Stage 5

frozzen's Avatar

eu sunt de parere ca albu e deja prea banal...si se potriveste unei masini mari....verdele in special culoarea asta de brotacel e rar intalnita si o face mai usor remarcata in trafic. eu zic ca a fost o alegere buna. e facuta finutz cu gust...nota 10
Old 31-03-08, 20:31   #1811
SoundIdentity

Stage 5

SoundIdentity's Avatar

Member of:
[Moderators]
[VW]

pacat ca nu ma intelegeti sau nu vorbim aceiasi limba in domeniu...infine cedez dar de ex aveam noi un tico in oradea nu era finutz lucrata intradevar asta e arta mare fata de ce am avut noi dar numai uitativa la culori si e totul zis...combinatii viziuni.....verde broscutza :P:P:P inseamna ca e o micutza buburuza???cu jante pe 16????scuza-ma...inseamna a vrei sa o scoti in evidenta ca o latzesti o incalti cu 16 si bla bla bla.....

scurt si la subiect!!!!!SCHIMBA VERDELE SI JANTELE!!!!!!!!!FA UN TOPIC CU VOT SI FAC PARIU CA 95% VOR FI DE O PARERE CU MINE
SoundIdentity is offline  
Old 31-03-08, 20:44   #1812
Geo_ZGA
Daewoo Driver

Stage 5

Geo_ZGA's Avatar

Member of:
[Moderators]
[DAEWOO]

voi credeti ca Alex nu ar vrea alte jante, ceva mai deosebit? toti vrem, dar tine de buget, de ceea ce se gaseste la momentul respectiv... de multe, nu numai de vointa
si culoarea este buna, mie imi place... iese in evidenta, dar nu e stridenta... daca vroia sa o faca sa sara in ochi, o facea portocalie sau roz-bombon
kit-ul exterior e superb, unicat eu am ce am cu interiorul... nu prea imi place cremul ala, mergea mai bine "piele" galbena amestecata cu negru.
Old 31-03-08, 22:27   #1813
SoundIdentity

Stage 5

SoundIdentity's Avatar

Member of:
[Moderators]
[VW]

Quote:
Originally Posted by Geo_ZGA View Post
voi credeti ca Alex nu ar vrea alte jante, ceva mai deosebit? toti vrem, dar tine de buget, de ceea ce se gaseste la momentul respectiv... de multe, nu numai de vointa
si culoarea este buna, mie imi place... iese in evidenta, dar nu e stridenta... daca vroia sa o faca sa sara in ochi, o facea portocalie sau roz-bombon
kit-ul exterior e superb, unicat eu am ce am cu interiorul... nu prea imi place cremul ala, mergea mai bine "piele" galbena amestecata cu negru.
stii unde vreau sa ajung de ex ?
am un golf 2 am facut spoilerizarea lui tot tot tot la baia mare nu mi-a placut nu stiu de ce si am dat totuyl jos am pus original si am trecut de ex la o suspensie joasa jante mici de 14 fata 8j 205/45/14 spate 9j 225/45/14 simplu cleaan culcat roti late stii cum arata???crima si doar din jante nimic altceva.....de ce e latita masina asta?adica ticoul???pentru rotitzele astea???scuza-ma cam fals
SoundIdentity is offline  
Old 02-04-08, 01:26   #1814
Most_Wanted

Stage 5

Most_Wanted's Avatar

Member of:
[Moderators]
[X-Team Racing Club]
[Design Team]
[Virtual Tuning]
[FOTO]
[4Rally]

...poate asta e gustul lui ...nai ce sa faci ....e de apreciat ca a fost multa munca ....parerea mea e ca trebuie mai joasa cel putin de spate .....e bine si asa nu zica ca nu ....imi place masina ....dar pare inalta de spate .....

off:PS:Frumos Golfu 2 Sandule ...sti ca aveam o pasiune pt el
Old 02-04-08, 07:41   #1815
SoundIdentity

Stage 5

SoundIdentity's Avatar

Member of:
[Moderators]
[VW]

Quote:
Originally Posted by Most_Wanted View Post
...poate asta e gustul lui ...nai ce sa faci ....e de apreciat ca a fost multa munca ....parerea mea e ca trebuie mai joasa cel putin de spate .....e bine si asa nu zica ca nu ....imi place masina ....dar pare inalta de spate .....

off:PS:Frumos Golfu 2 Sandule ...sti ca aveam o pasiune pt el
lasa ca iti trimit link cu el sa vezi ce l-am coborat cu burta la soll si am pus jantele alea latoace ....zici ca e maxbox
SoundIdentity is offline  
- Copyright 2025 4Tuning -