faina capota, dar nu te`ai gandit la ceva sa vina si peste faruri,direct din capota ??? te intreb doar sa nu te superi , oricum e bine finisata , felicitari
Member of: [Observator 4tuning] [No Limits racing team] [DACIA]
Re: Matiz din Satu Mare
Ba da sa stii ca m-am gandit sa vina capota peste faruri,dar mi-au cerut astea prea multi bani pentru modificarea capotei si nu mi s-a meritat,asa ca o sa cumpar niste pleape
Cine imi da ceva idei pentru ceva vinyl pentru masina????
Mi-ar placea ceva de genul stripes sau tribal Si vreau sa fie sticker...daca are chef cineva sa-mi faca in photoshop
Are dreptate quick_5hifter ,dar altfel ocupate cu stickerele, Maskatu are idei faine....iar masina merita macar atata...Eu acuma ma gandesc daca ar merita sa iau un kit de neoane...ii pe la 5 mil...si am cele 4 buc. ma gandesc ca ar sta bine)
Are dreptate quick_5hifter ,dar altfel ocupate cu stickerele, Maskatu are idei faine....iar masina merita macar atata...Eu acuma ma gandesc daca ar merita sa iau un kit de neoane...ii pe la 5 mil...si am cele 4 buc. ma gandesc ca ar sta bine)
parerea mea este ca daca nu pui niste neoane adevarate(care nu se gasesc la noi in comert.....) va arata un pic mai naspa ca bradul meu din birou asa ca iti dau un sfat prietenesc sa nu iei orice neon "albastru de bazar" ca va arata urat tare,repet,parerea mea!....si daca vezi cat costa un neon adevarat sigur te razgandesti!
Baeti saptamana viitoare voi lipsi de aici.....
Ma duc la cluj la ceva curs de perfectionare si nu vin numai vineri cred..........mai vine cineva???Poate ne vedem acolo....................