![]() |
Matiz din Satu Mare
8 Attachment(s)
Salutari pentru toti iubitorii de masinutze mici :D
Sunt Arnold Haideti sa vedeti masinuta mea:-) Inca nici pe departe nu e gata ,dar deja am inceput modificarile la ea. Astept sugestiile sau parerile voastre |
Re: Matiz din Satu Mare
Ce credeti ca ar mai trebui modificat la ea ????????
|
salut ,pai in primu rand plasa si fata si spate fao neagra nijte stalpi negrii pleoape si km atat ....kiar si o folie.
Interior nimic pune niste poze :P |
Da normal in fata va fi vopsita plasa ,iar in spate tot plasa neagra vafi.
Un eleron mai caut pentru el,capota imi vine maine si ceva pleape. pe urma o sa vedeti si poza :D |
Pune un tips dreptughiular la toba sa se incadreze cu locasul de acolo si mai pune si plasa in spate .
Daca ai vopsit plasa la culoarea masinii vopseste si oglinzile ,in rest ce sa zic masina este draguta ,inauntru nimic? |
Inca in interior nu am modificari ,doar sistem audio ,o sec sa caut niste poze
|
5 Attachment(s)
Uite cateva poze
|
Apropo nu stiti cine are de vanzare eleron ????Am cautat peste tot si n-am gasit unul care sa-mi placa cu adevarat.
|
imi place masina, dar cum au zis si cei de mai sus sa faci plasa neagra... eventual sa ii mai pui folie pe geamuri si triplele sa le faci fumurii. eu zic ca ar arata bine asa
|
Da da plasele vor fi negre numai ca mai astept un pic ca am luat si capota ,inca caut eleron si numai dupa aceea continui cu modificatul.
Apropo pentru stickere pe masina e nevoie sa merg la rar ?sau nu neaparat ????? |
Numai de aia te intreb ca si tu ai avut sau ai pe masina ta ceva dungi cu alb
|
Quote:
|
Ba da sa stii ca pe alea le cautam
|
Quote:
|
Bine si folia nu s-ar fi putut omologa ???
Da apropo si daca e sticker e obligatoriu rar-ul sau numa daca e vopsit ??? Ca stickerul poti sa-l iei jos nu modifici culoarea masinii???? |
| All times are GMT +2. The time now is 08:44. |
- Copyright 2026 4Tuning