Nu sunt foarte hotarat...dar parca as vrea ceva mai nou!!!!Daca apare cineva care sa imi dea un pret corect pe ea o dau....Daca nu ma infig in ce mai trebuie facut...Toata lumea mi-a sarit in cap cand au auzit ca vreau sa o vand!!!
frumoasa masina......bv ai facut ceva frumos, incep sa apara din ce in ce mai multe daewoo lucrate frumos
parerea mea este sa nu o vinzi, niciodata nu o sa te satisfaca pretul care t-i se ofera.....tot timpul o sa fie mult mai mic......
Mda,dupa lungi discutii cu prietenii cei mai buni aqm luat decizia de a continua ce am inceput!Sper sa iasa ceva frumos....
Deci masina nu se mai vinde!Poate peste vre-o 2 ani...
frumoasa masina rau , combinatia asta de culori e mortala (pe langa negru/ galben) , continua cu proiectu ca vad ca a inceput frumos ...nu te mai gandi la prostii cum ar fi sa vinzi masina
super faina masina.....arata superb...dar vazui filmuletul si iti face toba exact la fel ca a mea....numai ca eu am tobele originale,dar am toba de la mijloc ori sparta,ori sitele din interior rupte,ca urla la fel... . . oricum super masina :X sa ai mare grija de ea