28-07-07, 18:20
|
|
Stage 2
|
masina mea
Va mai amintiti sau v-ati pierdut interesul pentru masina mea? In urma sfaturilor voastre, mi-am facut si eu grila sport.. Plasa am cumparat-o cu 15 RON , iar construirea grilei mi-a luat aproape doua ore..
In plus de asta mi-am mai vopsit cateva elemente din interior, bineinteles ca dupa gustul meu..Voi ce ziceti?
PS: Scuze pentru pentru praful din si de pe ea, dar am fost la pescuit.
Last edited by eisman; 28-07-07 at 18:22.
|
|
|
30-07-07, 09:46
|
|
 Stage 5
|
Re: Ce-am mai facut pe la masina
a iesit mishto grila aia , cat priveste vopsitul elementelor din interior nu pot sa spun nici ca imi place nici ca nu imi place ...
|
|
|
30-07-07, 10:53
|
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
Member of: [Moderators] [DAEWOO]
|
Grila misto...dar poate era mai misto neagra.
Plasticele din interior...mm, nu prea
|
|
|
30-07-07, 10:57
|
|
|
VW Driver
 Stage 5
Member of: [VW]
|
sal man...a iesit super grila aia, poti sa imi zici si mie de unde ai luat-o (cred ca din Craiova nu?) si cum ai reusit sa o montezi singur? eu sunt un novice in asa ceva si as vrea sa imi schimb si eu grila, cred ca ar da bine si la mine acelasi gen de plasa avand in vedere ca masina mea e alba...ma bate gandul mai demult sa imi vopsesc si eu aceleasi elemente din interior in culoarea masinii dar nu prea am incredere in vopsea...am vazut pe un taxi...cu timpul se duce vopseau aia si se vede cam nasol...ehhh ma mai gandesc...
PS: ar da mijto si cu niste angel eyes...
|
|
|
30-07-07, 21:41
|
|
Stage 2
|
BGD_NNE , Geo_ZGA: grila chiar asa vreau s-o las pentru ca am stopuri tip oglinda (argintii), geamurile le voi face tot oglinda (dar ceva discret) si mi-am mai luat niste semnalizatoare clare cu un fel de oglinda in interior.. asadar ar fi o conceptie unitara zic eu, s-ar lega.. Referitor la plastice pare intr-adevar cam incarcata, poate ca nu trebuia sa mai vopsesc nici mastile de la difuzoare, nici panoul central. Mai vad eu pe parcurs..
nucu_as: multumesc pentru aprecieri, fii atent, daca ai drum prin craiova dai prin targ (la Romanesti, in Craiova) si pe la tarabe o astfel de plasa costa cam 15RON. In privinta montajului sa stii ca si eu am doua maini stangi  ..dar cu ceva rabdare, usor, usor se face. Uite cum: desfaci capota, in partea de sus a mastii sunt 3 suruburi, iar in partea de jos sunt doua cleme. Clemele sunt mai cu dichis, cu o surubelnita subtire apesi printr-o fanta a clemei si iese. Dupa ce ai dat-o jos, sunt vreo 10 surubele mici ce prind rama cromata (in cazul meu) de restul grilei (negru). Cu o panza de bomfaier tai interiorul grilei vechi pentru a crea spatiu pentru plasa. Plasa se indoaie si se modeleaza f. usor si chiar daca gresesti se poate indrepta..Spor la treaba.
In ceea ce priveste vopseaua sa stii ca daca vopsesti cum trebuie nu se ia deloc: se curata cu spirt sau diluant fieacare piesa in parte, f. bine, apoi cu sprayul (care se agita bine 5 minute!) se da un strat fin de la o distanta de 30-40cm. Dupa ce se usuca, (5 minute) se da alt strat si tot asa, vreo 6-7 straturi pentru fiecare piesa pana ies bine. Mie mi-a luat o jumatate de zi. Sa te vedem.
Am si eu un mic sfat pentru toti pasionatii de tuning (asa am procedat si eu): nu sunt de acord cu tuningul daca masina nu e pusa la punct, sa mearga super bine. Mai important e sa-ti mearga masina zic eu.
Ia ziceti-mi si mie de unde as putea sa-mi procur angel eyes sau daca pot cumva sa-i construiesc eu?
|
|
|
30-07-07, 21:51
|
|
Stage 2
|
Aa.. era sa uit. Va ziceam de niste semnalizatoare argintii.. Ei bine, partea proasta e ca se lipesc, au o banda dublu adeziva si eu nu vreau asa.. M-am gandit sa scot semnalele vechi, le tai cu grija sistemul de prindere si il lipesc la noile semnale.. Ce ziceti? O fii bine..?
Vreau sa fac un "shave" la masina, cu ocazia asta retusez si niste zgarieturi de pe la pescuit.
Azi mi-au venit husele pentru Cielo (rosu cu negru), vin binisor pe masina, mai rau e ca nu mi se mai potriveste nuanta de rosu de la huse cu husa volanului si cu cotiera.. Va trebui sa le schimb, mai ales cotiera ca acum am preamult rosu. In fine o sa-i fac poze sa vedeti si voi..
|
|
|
30-07-07, 22:55
|
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
Member of: [Moderators] [DAEWOO]
|
https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/43697-cielo-rosu/page-2.html
Uite aici "devil eyes" "home made"  e ceva de munca, faci cateva greseli.... si pana la urma poate merita mai mult sa cumperi gata facute  mai ales ca am impresia ca s-au mai ieftinit.
|
31-07-07, 10:54
|
|
|
VW Driver
 Stage 5
Member of: [VW]
|
merci eisman pt detaliile cu grila, sper sa imi iasa...dar inca n-am luat plasa aia, am fost ieri prin craiova dar nu am ajuns pana in romanesti, deci pe acolo se gaseste plasa aia...eu vreau sa le iau incetul cu incetul...chiar daca nu sunt prea multumit de masinutza cum merge (de cateva saptamani tot incerc sa schimb bujii, fise, filtru de aer, sa curat injectoarele sa echilibrez roti...oricum masina merge...maruntisuri de astea si n-am timp), mai ales ca acum trebuie sa imi cumpar si casa....offff....se duc banii mei....
|
|
|
01-08-07, 20:17
|
|
Stage 2
|
Merci, cred ca da, ar merge.. Ma gandesc
|
|
|
01-10-07, 21:53
|
|
Stage 2
|
Sa va zic ce-am mai facut..Aveam un zgomot cam ciudat la relanti:am schimbat axul cu came, doi culbutori; imi intra apa la portbagaj cand spalam masina: schimbat cheder; antena cand mergea, cand nu mergea sau nu intra complet: schimbat cu una noua.. Totul in service Daewoo: 1250 RON.
Merge mult mai bine, parca urca mai repede in ture si nu are nici o ezitare, iar la relanti e silentioasa (se mai aude putin o curea..da o schimb eu).
Mi-am cumparat o bara de torsiune de nexia si bielete antirul noi, urmeaza sa le pun. Cam atat o sa revin cu noutati, va incarc un filmulet cu 0-100km/h
|
|
|
01-10-07, 22:45
|
|
 Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
12 secunde? sau in cat faci suta?
eu am vazut de la secunda 4 pana la 16
|
|
|
01-10-07, 23:26
|
|
 Stage 5
|
Poi cam asa am vazut si eu ....sa zicem ca se poate mai bine :P
|
|
|
01-10-07, 23:30
|
|
 Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
Acceleratie 0-100 km/h 12,8 12,8 12,8 12,8 12,8 12,8 12,8
atat da cartea
12,8 opt stardarg
gpl
ac`u
executive
executive plus
executive gpl.
|
01-10-07, 23:36
|
|
Stage 2
|
Cam 12 si un pic.. cred ca se poate mai bine, dar imi pare rau de masina (trebuie schimbate treptele mai sus in ture).
|
|
|
|
|