poze astept si eu de la un prieten.....am ceva poze de cca 2 saptamani....scuzati imaginile...
acum sa trecem la update-uri: dupa cca 2-3 modificari,am ajuns la faza finala cu geamurile electrice,inchiderea centralizata ,si cam juma de alarma montata(zeci de fire si firisoare peste tot )...
in ceea ce priveste masina am dat jos capacele alea groaznice de opel,ulterior am achizitionat jante de aliaj,ceva gume de vara si iata rezultatul finit : am ajuns la 12 gume de iarna si vreo 8 de vara ...
saptamana trecuta am achizitionat inca o juma de cielo sau 2/3 cum zice un amic...
,printre multe altele am AC complet,2 scaune fata intregi in sfarsit ,un bord complet,sine pt cupola,o pompa de frana koreea,un alt torpedou,triple koreea ,mult doritele fete de portiere fata
,toate butoanele geamuri electrice cu tot cu mufe originale,un panou complet de sigurante,tot soiu de mochete,ceasuri cu turometru( in sfarsit o sa aflu si eu ce turatie are motorisca mea),plastice cat incape,zeci de maruntisuri...
deoarece nu prea am stare
,am hotarat sa mai modific pe ici pe colo prin partile esentiale...momentan studiez niste faruri cu lupa ...si cochetez cu o servodirectie....pe langa astea urmeaza un badboy ,ceva muzica,si mai vedem...primesc orice fel de idei sugestii,critici
azi am inlocuit filtrul de aer,cel vechi era prins in holsuruburi,si izolat cu silicon rosu
,am reparat o macara pe spate,...urmeaza pompa de frana sa fie inlocuita,triple koreea, ceva tinichigerie....astept doar vreme buna si multe cafele !!!prieteni stiu de ce...