Sa il stapanesti sanatos si da-ne si noua niste informatzii despre el, eventual primele modificari pe care le ai in cap
p.s. i-ar sade bine cu niste slick`uri
super masinuta cea noua si matizul la fel team zarit prin oradea cu el nu puteam sa nu vad asa frumusete.am o intrebare modificarile aduse masini trebuie trecute si la R.A.R?
super masinuta cea noua si matizul la fel team zarit prin oradea cu el nu puteam sa nu vad asa frumusete.am o intrebare modificarile aduse masini trebuie trecute si la R.A.R?
sincer sa fiu ce era trecut in talon era desenul de pe masina , dar nu sa legat nimeni de mine in legatura cu modificarile , nu prea are treaba .
Member of: [Moderators] [X-Team Racing Club] [Design Team] [Virtual Tuning] [FOTO] [4Rally]
Re: Un Matiz Oradean
Quote:
Originally Posted by tavisor
niste poze cu noua mea masinutza
...sal stapanesti sanatos ......e o alegere buna ...nu e matiz...e o masina mai resistenta asta...ai ami mare incredere in ea.....jantele frumoase daca erau mai mari
super tare matizu' pacat ca l'ai dat.... stii cumva daca cel care l-a cumparat de la tine vre sa vanda jetile... as fi vrut sa le cumpar cu tot cu gumy. daca afli ceva tavisor despre niste jenti de matiz, sau daca afli cumva dela noul stapan ca vrea sa le vanda da si mie un msj. multam si fara incidente cu noul tau "leu"
super tare matizu' pacat ca l'ai dat.... stii cumva daca cel care l-a cumparat de la tine vre sa vanda jetile... as fi vrut sa le cumpar cu tot cu gumy. daca afli ceva tavisor despre niste jenti de matiz, sau daca afli cumva dela noul stapan ca vrea sa le vanda da si mie un msj. multam si fara incidente cu noul tau "leu"
ms mult , daca stiu ceva de jentii te anunt , k , ceau si bafta la modificat