Bine v-am gasit

m-am decis sa imi fac si eu un topic de prezentare aici tinand cont ca folosesc forumul pentru informatii si inspiratie.
Cateva detalii despre masina:
Anul este 97, a fost adusa din germania de baiatul de la care am luat-o, rulata in romania doar o luna cat a avut nr de germania, Are cauciucurile schimbate de iarna, ulei, filtre antigel etc.
Ca dotari am ABS, Airbag si reglaj volan pe inaltime. Kilometrii o sa vedeti in poze, are foarte putini... acum o sa faca 26.000. Masina are carte service pana in 2000 parca.
Masina era folosita doar pentru cumparaturi undeva la 20km pe saptamana. Interiorul poate confirma numarul de kilometri neavand nici un fel de uzura.
Masina asteapta inmatricularea in bulgaria din pacate din cauza taxelor exagerate dupa care se vor incepe modificarile:
- Montat instalatie GPL
- Suspensie sport coborata
- Folie spate / fata in limita legala
- colantat stalpii in negru
- Jante 15-16"
- umflat aripi pentru intrarea jantelor
- Montat inchidere centralizata
- Montat geamuri electrice
- Montat instalatie AC ( stiu ca e mai dificila si costisitoare dar sper ca cu 1000-1500 lei sa o rezolv.)
- Montat lada de bass si statia MAC ( pe care le am deja)
- Schimbat HU cu unu cu mp3 si mufa aux pentru ipod
- Schimbat interiorul cu unu de GSI recaro
si probabil mai sunt modificari dar nu imi vin acum in minte.
Si acum pozele:

Acum am de rezolvat foarte urgent:
- Geometria
- Schimbat disttributie
- reparat rugina pasaje
Si mai am o problema... cand dau lichid pe luneta imi da is pe parbriz... aveti idee de ce ? sau se mai confrunta cineva cu problema asta? e de la masina sau e de la mine ?