Nubira care a devenit a mea... Insa mai are de asteptat putin pana imi iau permisul, prilej numa' bun de umblat nitel pe ici pe colo... tinerete, gargauni...

Planuri am foarte multe... sa vad cu fondurile cum ma descurc.
Masina a fost luata de noua de tatal meu in 98', si e a 106-a fabricata in Romania

Are in prezent 98k km... si nu prea sti ce-i ala cox...

De curand i-am facut o mica revizie la suspensie + directie si cam tot ce avea nevoie, dupa care am inceput sa ii adaug una alta...
O sa las pozele sa vorbeasca..
Si o mica descriere...
Reconditionat punte spate. Adica demontat totul... curatat brate, date cu grund, vopsea, lac, schimbat toate bucsile cu bucsi GM, schimbat bratele longitudinale cu unele noi de nubira 2 (difera) + bielete antiruliu, bucsi antiruliu
Schimbat bascule fata integral, bielete antiruliu, bucsi antiruliu.
Schimbat caseta de directie cu una noua, GM, adusa din America, completa. Lichid de servo, Dexron III Mobil, coloana de directie noua GM. (nu puteam sa elimin un joc din directie... si directia la Nubira e renumita pentru jocurile de tot rahatul)...
Discuri de frana ca erau la limita... urmeaza daca e sa-i iau ceva mai de doamne ajuta, sa-i reconditionez etrierii ca unul se blocase la un moment dat si l-am deblocat... si sa trec la discuri si pe spate, cu niste limitatoare mai mari, de wagon sau de 2.0.
La motor... ulei gm... bujii in poza, voi monta al 4-lea suport motor, de la nubira 2 pentru ca motorul se misca ca dracuu
Am facu si un short-shift... foooarte misto si practic

Urmeaza sa o isonirizez fonic... si sa-i schimb bordul si volanul, cu cele de CDX.... cat si instalatia electrica sper eu.
Faruri cu lupa de pe CDX_urile din Anglia.. desfacute si modificate pentru LHD (Left Hand Drive), si un xenon de 4.200K, 35 W. Urmeaza si un sistem de spalare a farurilor... mai trebe sa gasesc duze, ca pompa si furtune am.
Proiectoare de ceata...
Arcuri H&R/// urmeaza si amortizoare KONI Sport reglabile, cat si bascule fata modificate (inlocuita bucsa aia de control care e de tot cacatul cu una "plina")... daca gasesc pe la dezmembrari eventual suruburi de E36 la amortizoare ca sa le pot regla si unghiul de cadere, atat fata cat si spate...
Jante de CDX de vest, cu cauciucuri de iarna Hankook, pentru vara am jante de tabla din pacate, cu Dunlop Fast Response, noi care sunt absolut geniale

Am avut si jante de aliaj... dar erau strambe si le-am dat...
Am inceput sa schimb iluminarea interioara, alb rece... incercasem albastru dar era absolut oribiiil

De spus ar fi multe (am curatat si ceva puncte de rugina.. inlocuit si alte repere.......), voi continua pe parcurs... Eu am facut toate reparatiile/modificarile... mecanica e o pasiunea mare pentru mine...

Astept parerile si sugestiile voastre!!!