Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DAEWOO > Masina mea Daewoo

Reply

Thread Tools
Old 10-09-11, 00:11   #1
vicelord

Stage 5

Default New Tico for me

Salut
Miam luat din nou un tico.(eu am o problema cu consumul)
De data asta am avansat (sau nu ??)
Este un Tico SX produs in 1999 la UAC (mai rau decat Corea??) varianta non-euro (Slava Domnului are un var varianta cu euro si e scarbos tare).
Masina are probleme de ordin ESTETIC, mecanic e buna (are si GPL) motiv pentru care a fost ieftina (600 iepuri) si e verde metalizat.

Cea mai mare problema ar fi rugina (mama iei de tabla romaneasca) care e prezenta in locuri in care nu te astepti.
Adica am rugina la praguri ( a fost atinsa in ceva bordura) si un pic pe la usi. La aripi si contraaripi nam vazut... a ar mai fi pe plafon a cazut in iarna niste gheata pe ea si e un pic indoit si ruginit.

Ce ii fac sa scap de rugina si cine ma poate ajuta si pe mine sa-mi sudeze o bucatica de tabla la prag (vreo 10 cm).

Poze o sa pun zilele astea masina o am de azi.

PS: Unde gasesc nimicuri de pe la interior cum ar fi o clema de la parasolar, plafoniera eventual cu tot cu retrovizoare ( a mea e cam subreda) un plastic de la oglinda din dreapta (ala din interior) o scrumiera.

Regards
vicelord is offline   Reply With Quote
Old 10-09-11, 13:50   #2
LeganzaMoonwalker

Stage 2

LeganzaMoonwalker's Avatar

Default Re: New Tico for me

Faci Tuning La Ea ? )

De Ce Nu Ti-ai Luat Una Mai Scumpa Da Buna Si Dotata ?

Marog .. Cauta Pe Autovit La Dezmembrari
LeganzaMoonwalker is offline   Reply With Quote
Old 10-09-11, 20:40   #3
vicelord

Stage 5

Nu miam luat alta pentru ca nu miam permis.
Regards
vicelord is offline   Reply With Quote
Old 18-09-11, 12:07   #4
sebastyan2001

Stage 5

sebastyan2001's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
[Opel]

Piesele mentionate mai sus le gasesti la mine, te astept cu un telefon 0766 191 121 sau lai id de mess rebegea_sebastian2001 !
sebastyan2001 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -