![]() |
New Tico for me
Salut
Miam luat din nou un tico.(eu am o problema cu consumul) De data asta am avansat (sau nu ??) Este un Tico SX produs in 1999 la UAC (mai rau decat Corea??) varianta non-euro (Slava Domnului are un var varianta cu euro si e scarbos tare). Masina are probleme de ordin ESTETIC, mecanic e buna (are si GPL) motiv pentru care a fost ieftina (600 iepuri) si e verde metalizat. Cea mai mare problema ar fi rugina (mama iei de tabla romaneasca) care e prezenta in locuri in care nu te astepti. Adica am rugina la praguri ( a fost atinsa in ceva bordura) si un pic pe la usi. La aripi si contraaripi nam vazut... a ar mai fi pe plafon a cazut in iarna niste gheata pe ea si e un pic indoit si ruginit. Ce ii fac sa scap de rugina si cine ma poate ajuta si pe mine sa-mi sudeze o bucatica de tabla la prag (vreo 10 cm). Poze o sa pun zilele astea masina o am de azi. PS: Unde gasesc nimicuri de pe la interior cum ar fi o clema de la parasolar, plafoniera eventual cu tot cu retrovizoare ( a mea e cam subreda) un plastic de la oglinda din dreapta (ala din interior) o scrumiera. Regards |
Re: New Tico for me
Faci Tuning La Ea ? :))
De Ce Nu Ti-ai Luat Una Mai Scumpa Da Buna Si Dotata ? Marog .. Cauta Pe Autovit La Dezmembrari |
Nu miam luat alta pentru ca nu miam permis.
Regards |
Piesele mentionate mai sus le gasesti la mine, te astept cu un telefon 0766 191 121 sau lai id de mess rebegea_sebastian2001 !
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:35. |
- Copyright 2026 4Tuning