M-am gandit la Castrol insa nu e 10w30 sau 15w40 cum cere motorul de Cielo. Si din cate stiu cam trebuie respectate codurile astea (lamuriti-ma si pe mine ca nu prea stiu).
Multumesc.
Masina a primit cadou de ziua mea si un kit XENON H4 care imi place mult.
Salutare! N-am mai postat de mult....in fine, vreau sa iau 2 anvelope noi(175/70r13) si m-am gandit la Continental Eco Contact3. Voi ce ziceti, care ar fi mai bune in limita a 350lei(ambele)?
....in fine, vreau sa iau 2 anvelope noi(175/70r13) si m-am gandit la Continental Eco Contact3. Voi ce ziceti, care ar fi mai bune in limita a 350lei(ambele)?
In limita sumei iti recomand Marangoni. ofera cel mai bun raport calitate-pret.
Anvelope Michelin E3B a avut careva? astept pareri despre ele. M-am gandit sa aleg intre ele si Continental ecocontact3 sau Pirelli P3000. Voi ce ziceti?
Am vazut-o duminica prin Romanesti pe langa targ, in parcarea aia las eu masina cand vizitez targul Felicitari arata super, mult mai bine in realitate!
Ai parcat exact langa mine
Vreau sa schimb si eu arcurile la Cieloiu meu. Cine ma poate ajuta cu mai multe informatii? As vrea sa cobor spatele cu max 20mm, iar fata cu max 40mm. Nu vreau si amortizoare pt ca sunt noi. Ms.