Pac-pac, mi-au venit si farurile, mai imi trebuie instalatia de xenon sa o modific si o schimb si eu la fata, cine stie, poate pica si vreo bara de RS
Pana atunci ma uit la ele in garaj cum ar sta pe masina
Pana atunci ma uit la ele in garaj cum ar sta pe masina
bv vad ca te descurci mai iti trebuiesc echerele de sub faruri sunt niste suporti de plastic care tin bara altfel iti va ramane loc intre bara si far!bv
Ca sa ii pun fata asta noua mai imi trebuie doar instalatia de xenon, care din lipsa de cascaval mai asteapta putin, plasticul de care zici il iau de la farurile care sunt pe masina
Quote:
Originally Posted by Villanueva
In reteaua Renault cat e o bara de RS ?
Nici nu vreau sa stiu cat e in reteaua renault(oricum e mult)
Undeva in jur de 22 de mil(cred)
Ca sa ii pun fata asta noua mai imi trebuie doar instalatia de xenon, care din lipsa de cascaval mai asteapta putin, plasticul de care zici il iau de la farurile care sunt pe masina
Nici nu vreau sa stiu cat e in reteaua renault(oricum e mult)
Undeva in jur de 22 de mil(cred)
lukasurile se scot din partea dinspre usa adica baza triunghiului daca-l privesti din spate il scoti foarte usor cu o surubelnita subtire,sa nu tragi de partea acutita adica varful triunghiului ca-i rupi piciorusul si nu mai are in ce se sprijini.daca mai doresti vreo ionformatie te pot ajuta cu placere pt ca lucrez numai cu renault-uri (sunt electrician).bafta!
lukasurile se scot din partea dinspre usa adica baza triunghiului daca-l privesti din spate il scoti foarte usor cu o surubelnita subtire,sa nu tragi de partea acutita adica varful triunghiului ca-i rupi piciorusul si nu mai are in ce se sprijini.daca mai doresti vreo ionformatie te pot ajuta cu placere pt ca lucrez numai cu renault-uri (sunt electrician).bafta!