De inceput vreau sa zic ca nu am facut topic ca sa cer pareri de tuning sau sa ma dau mare cu rabla mea.Ideea e, ca multi inculti care nu stiu denumirea acestei masini sa invete si ei cate ceva sa nu mai vorbeasca ca sa se afle in treaba.De cand am masina am avut parte numai de "meseriasi" care s-au strans sa isi dea cu parerea despre tot ce tine de ea.O mare parte din "restaurare" s-a facut pe trotuar.Se poate,vointa sa fie! daca nu sunt conditii... In schimb partea proasta e ca se strange tot cartieru sa mai dea un sfat,o idee de oameni care repara masini in fiecare zi.
Masina este fabricata in 1984.Motorul 1.6 turbo injectie multipunct L-jetronic,aprindere cu senzor pe volanta,chiulasa crossflow,turbina T3.Franele ca la orice turbo:discuri all-around.Dotari nu are.Geamurile electrice inchiderea si alarma nu se considera dotari.
Neajunsuri ar fi urmatoarele:cutia foarte lunga,nu are radiator de ulei,lipsa unei servodirectii se simte bine de tot si frana de mana nu functioneaza din lipsa cablurilor.
Cateva poze cand am luat-o si acum.