Cat te-a ajuns sa schimbi in certificat culoarea masinii ( ma refer sa iti treaca si a 2a culoare ) ?
Nu umpli si golul lasat de sigla ( spoiler fata ) ?
Cat te-a ajuns sa schimbi in certificat culoarea masinii ( ma refer sa iti treaca si a 2a culoare ) ?
Nu umpli si golul lasat de sigla ( spoiler fata ) ?
Culoare in certificat nu am schimbat-o dar trebuie sa o fac cat mai urgent.
Ba da sper cat mai repede sa fac si bara
cauta-i niste ploape, le colantezi ca arata f bine. nu te-ai gandit la bad boy look si dup-aia colantare
Am dat comanda de pleoape astept sa ajunga , urmeaza sa vina si farurile direct q angel si jantele. Intre timp am pus pe faruri angel eyes de x5 . Luni sper sa imi iau farurile ca astea le-am zapacit le-am desfacut de vreo 3 ori si nam mai reusit sa le lipesc bine si a ramas un luft si nu imi place
Salut, cat te-a costat sa schimbi ledurile la bord si unde le-ai schimbat ? :d
Iar in legatura cu viteza sa fim seriosi asta nu e masina de mers repede, eu la 170 simteam ca ma ia vantu iar de consum nu mai vorbesc
salut eu am avut un renault clio 2005 1.5 si l`am dat si acuma imi pare rau pt ca acuma mi`am dat seama ca masina aia era numai buna si potrivita pentru mine ce vreau eu am un golf 3 1.4 an 1994 stare foarte buna si la tabla si la tot vreau un renault clio dci care ma poate ajuta schimb sau schimb + dif nr tele 0762044526 sau la ID amerricanu@yahoo.com
De ce postezi ca disperatu' ???????????????????? Cauta si tu pe site-urile specializate in vanzari auto !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!