Member of: [RENAULT] [PEUGEOT] [PARTICIPANT CURSE]
Re: Renault 5 GTR EBS Cabrio
pana cand se va schimba sistemul de reglementare al grupelor si felul in care se fac legalele la noi ..... mergem toti cu caii din talon....ce e peste e meritul si banii fiecaruia....
Sa stii ca cilindreea se poate masura si fara demontarea motorului.... si asta chiar la fata locului ... in fine.... eu vorbeam aici de ceva care se numeste bun simt. La r5-ul pe care l-am avut(cel de la BNZ) in talon este motor de 53kw .
Da omule..da...eu merg cu 75-100 CP si ti se pare corect sa intre cu mine in grupa cineva cu 180CP? Pe bune acum,atunci de ce ma mai duc?Sa consum benzina si sa iau bataie ca sunt cel mai prost din curtea scolii?Da,intr'adevar e naspa sa fi asa dar atat timp cat jocul e murdar si altii joaca la sigur doar de dragu renumelui si de a castiga "vaze" eu de ce sa le fac pe plac?...fair-play...cand o sa se faca grupe calumea si cand o sa fie oamenii mai putin "magari",atunci putem vorbi de fair-play!
S-a mai discutat de 15 ori pe tema asta....atata timp cat adi e acoperit de actele masinii, a pus si calculul...e liber sa intre la grupa a. Si ti se pare corect....ca cel cu 180 de cai sa se bage la grupa lui....160-200 si acolo sa ia bataie de la altii care si-au urcat masinile mult mai sus? Omul de asta a investit........ca sa castige...si atata timp cat regulamentul ii permite.......intra la grupa lui. Acum e varianta cand proprietarul alege singur sa urce o grupa mai sus....sau doua...e alegerea lui. Sa nu ii mai poluam topicul lu adi.....atata timp cat nu ma trezesc cu el la grupa b totul e ok :P . bafta adi....salutari de la pitesti
La motorul de 1108 cmc capacitatea pe cilindru este de 277cmc cu o cursa de 72mm
iar la cel de 1397cmc capacitatea este de 349.25 cmc/cil. cu o cursa de 77mm
de ce nu luati un motor de 1.4t direct, sa-i schimbati seria cu un C1E si sa ziceti ca e de 1108 si gata?.... ce atata munca pentru niste "vaze"....
schimband subiectul... astazi am primit de la vopsitor bara de ph2 pentru cabrio... zilele urmatoare o sa o montez si pe aia sus pe masina o sa revin cu poze