08-05-08, 22:40
|
|
 Stage 5
|
Si eu pe aici nou ,posesor de gtt
Cum spune si mesajul ,posesor de r5 gtt .
Prea multe nu pot sa va zic de masina pentru ca inca nu am lucrat mult la ea ,de cind am luato am facut doar ,suspensiile ,am lasato mai jos ,folosesc alta turbina cu giometrie variabila si mult mai mare ,un alt intercooler putin mai mare si cam atit ,planuri sint insa sint incetinit de alte lucrari sper sa reusesc ceva.
08-05-08, 23:27
|
|
 Stage 5
Member of: [RENAULT] [Freehand Design Usergroup] [DACIA]
|
Re: Si eu pe aici nou ,posesor de gtt
OUAU.Bine ai venit printre noi domnu.Te-ai decis sa pui si tu masinutza?Cum mere lucrarea la ea?Astept cu nerabdare sa vad ce turbaciune mai iasa din mainile tale.La cum arata de furios melcu ala de sub capota ma astept la ceva tare.Bafta la munca
|
|
|
08-05-08, 23:44
|
|
 Stage 5
Member of: [RENAULT]
|
s-o stapanesti sanatos 
ai ceva de munca la ea ...
|
|
|
09-05-08, 16:07
|
|
|
Renault Driver
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [RENAULT]
|
frumoasa masinutza. sa o stapanesti sanatos si daca ai nevoie de piese... intreaba.
ce turbina ai pus? de pe ce masina ai luat turbina cu geometrie variabila? esti sigur ca e geometria variabila?
PS.... cum ai infipt jantele ATS acolo? nu sunt alea de golf? am incercat si eu sa imi pun dar au gaura centrala prea mica si nu am vrut sa le duc la strungar...
inca o chestie... fa te rog o poza detaliata a carburatorului ca am impresia ca nu e carburatorul de turbo sau poate chiar nici admisia de turbo...
Last edited by Gabi; 09-05-08 at 16:21.
|
|
|
09-05-08, 22:48
|
|
 Stage 5
|
Turbina e de pe LANCIA DELTA INTEGRALE la fel si intercoolerul si da e cu distributie variabila t25 GARET ,cu carburatorul asa e ai ochi bun ,masina a fost probabil la un idiot care nu stiu ce a avut in cap ia cazut turbina si in loc sa o repare a dat tot jos si a pus de campus ,carb galerii ponpa de benzina etc,un cioben ce sa mai ,acum vine si intrebarea mea .,unde are gtt-ul ponpa electrica si cum o pun in functie ce fire unde vin unde se leaga ?probabil sa fie in rezervor ms.
|
|
|
09-05-08, 23:49
|
|
Stage 3
|
iaca am mai gasit 2 poze cu surorile RENOLINO
|
|
|
10-05-08, 00:04
|
|
 Stage 5
|
s-o stapanesti sanatos!
|
|
|
10-05-08, 00:41
|
|
|
Super Moderator
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators]
|
Quote:
Originally Posted by TM 09 ZKP
iaca am mai gasit 2 poze cu surorile RENOLINO 
|
Catelu' ala alb ce rasa e ?  Glumeam ! S-o stapanesti sanatos !
|
|
|
10-05-08, 03:12
|
|
 Stage 5
|
 MS mai baieti si ms radu de poze.
|
|
|
10-05-08, 04:36
|
|
|
Renault Driver
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [RENAULT]
|
Quote:
Originally Posted by giany_TM
Turbina e de pe LANCIA DELTA INTEGRALE la fel si intercoolerul si da e cu distributie variabila t25 GARET ,cu carburatorul asa e ai ochi bun ,masina a fost probabil la un idiot care nu stiu ce a avut in cap ia cazut turbina si in loc sa o repare a dat tot jos si a pus de campus ,carb galerii ponpa de benzina etc,un cioben ce sa mai ,acum vine si intrebarea mea .,unde are gtt-ul ponpa electrica si cum o pun in functie ce fire unde vin unde se leaga ?probabil sa fie in rezervor ms.
|
GTT-UL are pompa de benzina electrica langa rezervor.... ciobanu i-a pus si pompa de benzna mecanica? e fix intre rezervor si caroserie... langa prag.
firle tre sa vina ... ori direct pe contact.. ori iti pui tu un buton separat... din fabrica e legata la releul de la aprindere cumva... merge simultan cu aprinderea.
|
|
|
12-05-08, 09:42
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [2 Roti]
|
Quote:
|
Dragutza,bafta cu ea............
Ai vrut sa spui geometrie variabila si delta are t3.
|
|
|
12-05-08, 10:54
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by miliady
GTT-UL are pompa de benzina electrica langa rezervor.... ciobanu i-a pus si pompa de benzna mecanica? e fix intre rezervor si caroserie... langa prag.
firle tre sa vina ... ori direct pe contact.. ori iti pui tu un buton separat... din fabrica e legata la releul de la aprindere cumva... merge simultan cu aprinderea.
|
Ai 2 fire (verde si negru) care ies din instalatie (o sa incerc sa fac cateva poze la a mea...) Ai grija ca ai curent pe ele doar dupa ce ai dat un automat (eu mam chinuit mult pana m-am prins  )
|
12-05-08, 17:29
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [RR] [PARTICIPANT CURSE]
|
asta e si ideea cu curentul "de dupa automat",sa nu iti streseze voltajul cand invarte electromotorul !
|
|
|
12-05-08, 20:54
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by tm8bnz
asta e si ideea cu curentul "de dupa automat",sa nu iti streseze voltajul cand invarte electromotorul !
|
eu m-am chinuit 2 ore (desfacut juma de instalatie si schimbat)... si am injurato mult ... si pan la urma m-am gandit sa il sun pe ferny ...
giany inca nu am ajuns la masina... nu te uit
|
|
|
14-05-08, 21:16
|
|
Stage 3
|
Quote:
|
tu diesel si cu porsche aveti turbina cu geometrie variabila
|
|
|
|
|