Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Nissan] [Old School Cars]
Renault 21-tuning
Deocamdata masina e de vanzare,am cerut 2700 euro ca sa o pot lasa la 2500 dar in cazul in care nu reusesc sa o vand in max. 1 luna ma gandesc sa mai fac unele modificari la ea.
As dori sfaturi de la voi,motorul e stock 2150cmc injectie el.107cp,1095kg,170nm/3500 rot
pei si ce ai vrea sa modifici la ea ? eventual niste jante ar mere, altele decat astea ... ceva cu mai multa vedere eventual ... nush, depinde ce gasesti
acuma o intrebare ... tu ai discuri pe spate la ea ?
Quote:
Originally Posted by \"ZanDer\"
pei si ce ai vrea sa modifici la ea ? eventual niste jante ar mere, altele decat astea ... ceva cu mai multa vedere eventual ... nush, depinde ce gasesti
acuma o intrebare ... tu ai discuri pe spate la ea ?
n-am discuri pe spate
modificari ma gandeam mai mult in interior si la motor
[SALUT.Am si eu un renault 21 da turbo model american din ala cu far cu doua lampi in interior. Nu sti de unde sa gasesc un far pentru asta sau daca ai cateva informati de parcuri dinastea care au asemenea piese ,, si un parpriz pentru el. Eu vreau sa il vand , are de toate pe el , adica frane fata spate disc, aer conditionat are 175 din faprica dar evacuarea este facuta integral din inox si e mult mai bine aerisit,ii potzi baga si nos , are de fapt deja instalatia facuta dar nu mai am butelia.2000 cm turbo injectie benzina, genti aluminiu,geamuri el,inchidere centralizata etc .Nu sti pe unde sa il dau mai bine asa sau la schimb....vreau si eu o masca ca a ta , de unde pot lua una sau fibra de sticla.
Salut am si eu un R21 model 1986 benzina de 1800 dar am o problema cu jugul motor si asi vrea sal schimb dar nu gasesc .Daca cunosti pe cineva care are piese de schimb te rog frumos sa-mi scrii pe adresa adidanm@yahoo.coom
Salut, ce mai faceti... am si eu o masinuta .... un renault 21 turbo plase 2 .. da asta e la 175 de cai ....
I-am pus ca tuning mai importatn instalatia de evacuare facuta cum trebuie ...
Io ma gandeam sa o vand .. voi ce ziceti... o dau ieftin...