Quote:
Originally Posted by bobby_gsi2
Ca sa nu mai zic de bnz.......mai stock decat el nici ca se poate 
|
Si uite cum va ia gura pe din'nainte !
Te invit sa analizezi la sange fiecare componenta a motorului meu,TOATE sunt stock !
Sau poate un intelegi ce vreau sa spun...O zic altcumva : Eu nu am desfacut NICI un shurub de pe motor (hai in afara de cele de la cutie,cand am pus ambreaj nou)
Si ca sa nu interpretati gresi,din nou,eu nu arunc cu cai in sus si in jos,pt ca NU CAII SUNT IMPORTANTI,ci timpul in care eu iti parcurg cei 400m !
Motorul are 120 cai de fabrica,daca eu ajung la finish inaintea ta nu inseamna neaparat ca am mai multi cai ca tine
Asta e,ce sa ii faci daca exista baieti cu TDi-uri ce au pretentii de raceri(nu e referire la quote,ci la toti acei wannabe).
Noi facem sacrificii cu masini ce stau sa cada la cat is de usurate prin trecerea timpului,nu ne lafaim in limuzine,clime,abeesuri,airbaguri,esepeuri,fotoliu ,trapa,jante pe giz tzoli...ci ne rupem spatele intr-un scaun de fibra,ne cacam pe noi de cald,la orice ora stam cu smochina ca ceva se rupe,toata masina scartzaie,suspensia iti rupe rinichii,si cand punem frana,strangem cu mainile de volan cu simturile ascutzite pt o eventuala corectare a trasei in cazul in care masina incepe sa gobleze de spate !
P.S. Adriane,nu-ti fa griji,eu nu vin la mare,nu merita o cupa,sanatatea mea si a masinii,pt ca vorbim de drumuri PROASTE !
Am lansat vestea,asa la spectacol,si ute ce s-a animat,repede contestatii,repede discutii.
Toata lumea vrea sa castige,nimeni nu mai apreciaza,nu se mai multumeste doar o simpla participare !