03-02-09, 23:42
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [DAEWOO]
|
Re: Reno 21 Wiliams
Felicitari pt. munca depusa si pentru prestatia de la Buzau
|
|
|
27-03-09, 23:24
|
|
Dacia Driver
 Stage 5
Member of: [DACIA]
|
In fiecare dimineata iti vad masina cand merg la munca,o mai ti pe langa reprezentata OOOO .In fiecare zi stau pe prima banda merg incet ca sa o pot admira...arata criminal fara bara fata doar intercooleru sa se vada.Superba,felicitari mult succes.
|
31-03-09, 14:35
|
|
X-Team Racing Club Member
 Stage 5
Member of: [X-Team Racing Club] [PARTICIPANT CURSE] [RENAULT]
|
multumess ptr aprecierii .o sa o mai vezi fara bara de 1 mai.
|
|
|
02-05-09, 12:49
|
|
Stage 1
|
Wow, trebuie sa recunosc ca masina arata extraordinar. Am si eu un Renault 21 si pana acum nu am realizat cat de frumos poate arata daca te ocupi de ea. Sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea
|
|
|
12-05-09, 16:49
|
|
 Stage 5
|
si cam ce reno 21 ai ??? pe mine ma intereseaza un txi
|
|
|
13-05-09, 11:31
|
|
 Stage 4
Member of: [RR] [RENAULT]
|
superba aparitzie,felicitari
|
|
|
12-06-09, 01:35
|
|
Opel Driver
 Stage 5
Member of: [Fanatik MotorSport] [Opel] [SEAT] [RENAULT] [VW] [FORD] [MERCEDES] [DAEWOO]
|
Felicitari pentru modificarile reusite pe care le`ai facut. Dupa parerea mea arata mult mai bine fara bara-fata  aspect mai agresiv
|
|
|
28-06-09, 18:26
|
|
Stage 1
|
Pff, din pacate nu am mai apucat sa intru pe threadul tau, acum mi-am amintit de el. Am un Renault 21 GTS, motor tipul F2NC710, 1721 cilindree, putere maxima (kw) 65 (ca sa citez din talon). Masina e pe gaz, merge inca destul de bine (am prins si 160 km/h cu ea pe gaz) dar nu am bani deloc sa o intretin si ma cam oftica faza asta. Motorul arata in ultimul hal, fostul proprietar a folosit la greu improvizatiile pentru el, radiator, filtru aer si chiar si carburator cred de dacie. Pana acum mi-am luat vreo 2 tzepe cu piesele de schimb, mi-am luat placute de frana, cutia reprezinta exact modelul care imi trebuie, in cutie erau alt tip de placute. Asta e. Multe din piese nu se mai desfac, m-am chinuit sa schimb cilindrul cu un meserias, pana la urma m-am lasat pagubas si am schimbat doar garniturile de la el. Am multe piese care tipa sa fie schimbate dar ori le gasesc greu ori sunt asa de scumpe incat ma face sa pun sarma  ). Dar ajunge cu masina mea, a ta ce mai zice?
P.S. Nu ai vre-un calorifer de rezerva ca al meu s-a suparat si a cedat, imi baga toata apa in masina, nu stiam de unde vine pana nu am desfacut bordul cu toate cele. Ai facut ceva modificari la interior?
Pana una alta, ceva poze cu rapciuga mea, sa vezi in ce hal era cand am luat-o.
Bafta si ne mai auzim.
Last edited by Paniktu'; 28-06-09 at 18:30.
|
|
|
07-09-09, 13:27
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Paniktu'
Pff, din pacate nu am mai apucat sa intru pe threadul tau, acum mi-am amintit de el. Am un Renault 21 GTS, motor tipul F2NC710, 1721 cilindree, putere maxima (kw) 65 (ca sa citez din talon). Masina e pe gaz, merge inca destul de bine (am prins si 160 km/h cu ea pe gaz) dar nu am bani deloc sa o intretin si ma cam oftica faza asta. Motorul arata in ultimul hal, fostul proprietar a folosit la greu improvizatiile pentru el, radiator, filtru aer si chiar si carburator cred de dacie. Pana acum mi-am luat vreo 2 tzepe cu piesele de schimb, mi-am luat placute de frana, cutia reprezinta exact modelul care imi trebuie, in cutie erau alt tip de placute. Asta e. Multe din piese nu se mai desfac, m-am chinuit sa schimb cilindrul cu un meserias, pana la urma m-am lasat pagubas si am schimbat doar garniturile de la el. Am multe piese care tipa sa fie schimbate dar ori le gasesc greu ori sunt asa de scumpe incat ma face sa pun sarma  ). Dar ajunge cu masina mea, a ta ce mai zice?
P.S. Nu ai vre-un calorifer de rezerva ca al meu s-a suparat si a cedat, imi baga toata apa in masina, nu stiam de unde vine pana nu am desfacut bordul cu toate cele. Ai facut ceva modificari la interior?
Pana una alta, ceva poze cu rapciuga mea, sa vezi in ce hal era cand am luat-o.
Bafta si ne mai auzim.
|
scuze acuma am vazut si eu msg de la tine .nu prea am piese de rezerva .
|
|
|
07-09-09, 13:28
|
|
 Stage 5
|
stie cineva unde gasesc planetare de r 21 turbo????
|
|
|
07-09-09, 22:08
|
|
Dacia Driver
 Stage 5
Member of: [DACIA]
|
mergi fuga la remat la ovidiu.E un renault 21 acolo.
|
|
|
29-09-09, 13:50
|
|
 Stage 5
|
si unde e rematul la ovidiu
?
si masina e r 21 turbo?
|
|
|
03-10-09, 14:52
|
|
Stage 2
Member of: [RENAULT]
|
Daca vrei noi...gasesti la Alpadrino sau la Autobild...eu numai de acolo cumpar tot ce imi trebuie...facute in CE, calitatea este foarte buna...te asigur. Daca nu...le reconditionezi...dar sa ai pe cineva de incredere.
Apropo...mi-am inebunit prietena vara asta la mare...treceam mereu sa iti vad masina:-p
|
|
|
15-10-09, 12:48
|
|
 Stage 5
|
paiii imi cer scuze prietenei tale .un nr de tel ai ca sa te sun si sa imi spui si mie unde pot gasi acele planetare sau macar sa le rectific??
my mess id :andu_19
Last edited by x-28-TRA; 15-10-09 at 12:50.
|
|
|
15-10-09, 15:09
|
|
 Stage 5
Member of: [RENAULT]
|
Quote:
Originally Posted by x-28-TRA
paiii imi cer scuze prietenei tale .un nr de tel ai ca sa te sun si sa imi spui si mie unde pot gasi acele planetare sau macar sa le rectific??
my mess id :andu_19
|
sal! frumoasa masinuta,sa o stapanesti cu placere si sa te bucuri de ea fara evenimente. Pentru planetare rectificate,printre cei mai buni gasesti in comuna TUNARI,dupa ce treci de PIPERA-TUNARI urmeaza calea ferata si centura BUCURESTIULUI,ti drept si cum intri in comuna te uiti pe partea stanga sau daca nu, intrebi pe oricine si te indruma la service,oricum au si banner pus pe drum si este imposibil sa nu-l vezi. P.S. toti taximetristi din BUCURESTI acolo reconditioneaza si daca rezista la ei rezista si la tine. Bafta!
|
|
|
|
|