Superba buburuza..Imi place ce modificari ai adus masinii... daca ai nev de ceva modificari in fibra lupe faruri xenon etc vb tine o tot asa poate apuca si un 4tuning..
Colantul spre surprinderea mea se comporta foarte bine... Aveam un pic de teama de cum va trece peste iarna asta, dar se pare ca a fost ok... Multumesc de aprecieri si spor la treaba si voua...
Superba! Am luat si eu una de curand, din 97, pentru distrus pe gropile din bucuresti... Cat a costat colantatul? La rar daca merg cu masina colantata trec rarul? A mea trebuie vopsita ca arata mai urat si ma gandeam sa ii pun direct colant mat albastru (ea e albastru inchis) si pe urma sa merg la rar... Jantele fac toti banii!
Nu ai nici o problema daca pastrezi culoarea... In talon la tine scrie "albastru" nu albastru mat sau albastru inchis. Si a mea trebuia vopsita si atunci mi s-a parut mai ieftin s-o colantez... Cam 6-7 milioane te costa in functie de firma aleasa... La DCM Design imi cereau 8 milioane, eu am facut-o la Carbon Systems... Era mai aproape de casa nu de alta...
Frumoasa foc , ai reusit sa faci ceva frumos cu masina asta , la anul vreau si eu sa mai iau o masina si era si twingo o varianta , acuma cand am vazut-o pe a ta parca se inclina balanta catre
Am inceput sa mai fac una alta pe la masinuta mea:
- schimbat stopurile cu unele clare de la FK;
- schimbat semnalele laterale cu unele cristal smoked;
- vopsit in negru anumite portiuni la interior;
- schimbat iluminatul afisajului central de la verde la rosu;
- instalat mp3 player panasonic + 4 boxe noi blaupunkt;
Vreau sa pun un filtru de aer sport si sa imbrac volanul in piele...
Foarte misto modificariile si pozele !!Imi place ,felicitari !