Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > RENAULT > Masina mea Renault

Reply

Thread Tools
Old 12-04-07, 19:39   #1
zapp_ecko

Stage 3

zapp_ecko's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[Opel]
Default Am O Mare Problema La Un Renault Megane

Salut, am nevoie si eu de un sfat sigur, am un reanult megane 1 break din 2001 cu motor de 1.9 dti, am reusit spre nefericirea mea sa sparg cutia de viteze, sau mai exact mi sa spart un pinion si mi-a iesit direct prin cutie. Asadar am nevoie de o cutie noua, aici intervine problema are cineva idee daca se potriveste pe motorul meu, o cutie de viteze de la o laguna 2 tot 1.9 motorina?? Vreau cutie de laguna fiindca are 6 rapoarte nu 5!!!
zapp_ecko is offline   Reply With Quote
Old 12-04-07, 22:14   #2
daniwmk

Stage 5

daniwmk's Avatar

Default Re: Am O Mare Problema La Un Renault Megane

Quote:
Originally Posted by zapp_ecko View Post
Salut, am nevoie si eu de un sfat sigur, am un reanult megane 1 break din 2001 cu motor de 1.9 dti, am reusit spre nefericirea mea sa sparg cutia de viteze, sau mai exact mi sa spart un pinion si mi-a iesit direct prin cutie. Asadar am nevoie de o cutie noua, aici intervine problema are cineva idee daca se potriveste pe motorul meu, o cutie de viteze de la o laguna 2 tot 1.9 motorina?? Vreau cutie de laguna fiindca are 6 rapoarte nu 5!!!
nu
cauta de laguna 1 sau megane 1
daniwmk is offline   Reply With Quote
Old 14-04-07, 14:49   #3
zapp_ecko

Stage 3

zapp_ecko's Avatar

Member of:
[Opel]
Unhappy Re: Am O Mare Problema La Un Renault Megane

se poate suda cutia??? e din aluminiu, am 2 gauri mari in ea in capac.... si stie cineva unde gasesc niste pinioane mai iefin?? e vb de pinioanele de la planetare
Old 26-04-07, 03:10   #4
zapp_ecko

Stage 3

zapp_ecko's Avatar

Member of:
[Opel]

mi-am luat una sh....550 euro...
Old 20-07-07, 01:06   #5
thehuhu

Stage 4

Member of:
[RENAULT]

da se poate suda(20-50 lei cm de sudura) si se poate sa se potriveasca pinioane de la cutie de renault 5,11,21...s.a.m.d.
thehuhu is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -