Am avut o mica aventura weekend-ul asta. Am fost undeva la 3 ore distanta sa imi colectez niste roti noi, si m-a lasat masina la fix 1 minut (dupa GPS) de destinatie gen se auzea de parca nu mai mergea un cilindru...L-am sunat pe omul de la care lu-am rotile, foarte de treaba si foarte prietenos si am avut mare noroc ca aveam aceleasi interese si gusturi in masini si ne-am inteles tipla! Ne-am imprietenit repede. M-a ajutat enorm cu telefoane si tot dar nu se putea face mare lucru Sambata. Cilindrul 2 nu mergea. Fisa avea plasticul crapat la capat de tot desi nu am crezut ca era de la asta ca inca dadea scanteie si electricitate. Intr-un final a trebuit sa imi cumpar o polita de recuperare auto in caz de avarii. Ca sa beneficiez de ea a trebuit sa astept 1 zi sa se faca contul meu cu ei cum ar veni. Omul asta m-a bagat la el in casa la caldura ba chiar mai mult ne-am uitat toata seara la DVD-urile lui cu Top Gear si cu drifturi

). Am si testat rotile noi pe masina sa vedem cum dau dar ele ating si au trebuit scoase pana iau gume cu perete mai mic! Vedeti pozele atasate! Intr-un final a venit a 2a zi si a venit "mesterul" de la compania de asigurare de avarii si intamplarea face ca omul stia zona si stia de un magazin de parti auto care era deschis si in weekend. Ne-am dus si am cumparat o bobina de aprindere noua sperand ca asta va rezolva problema si ca nu era ceva mecanic de la valve, injectoare sau pistoane. Dupa ce am dat 45 de lire pe magaoaia darcu, am pus-o si a luat-o a naibii! Merge struna acum, am ajuns si acasa cu bine si tot

. De acum in colo car o bobina de rezerva cu mine langa roata de rezerva....
PS: Despre roti. BBS 15x7 de pe un E30 in stare buna cu gume 185 55 15. Gumele sunt prea mari si pe fata atingeau la aripi si la protectiile de noroi din interiorul aripii cand dadeam de volan. Pe spate stau la distanta abia cat degetul mic de aripa si cand ma suiam in masina la jumate de deget mic

. Si la orice imperfectiune in drum cat de mica cat sa nici sa nu o observi cu ochiul liber se harsaia lol. Se simtea TIPLAAA! Dar din pacate in 3 ore as fi ramas fara gume

). A trebuit sa le dau jos pana iau gume 175 45 15.